Какви упражнения за уголемяване на пениса има? домашно и просто

В тази статия сме събрали различни упражнения и методи за уголемяване на пениса, извършвани в повечето случаи само с помощта на ръцете. Тези техники, когато се изпълняват правилно, са абсолютно безопасни за здравето; в същото време ви позволяват да добавяте сантиметри към параметрите както на дължината, така и на диаметъра на пениса.

Ръчните упражнения за уголемяване на пениса ви позволяват да постигнете продължителен резултат, който ще остане с вас за дълго време. След като изучите методите, предложени по-долу, можете да изберете правилния за себе си. Въпреки това, бихме искали да ви предупредим, че е силно препоръчително да се консултирате с медицински специалист, преди да направите някоя от тези тренировки, за да ви помогне да изберете правилната техника за вас и да ви каже дали даден метод за уголемяване на пениса е подходящ за вас.

Какви упражнения ви позволяват да увеличите пениса

упражнения за уголемяване на пениса

Както вече отбелязахме, за да изпълнявате повечето ръчни техники, ще ви трябват само ръцете. В някои случаи се използват допълнителни устройства и устройства. Редовните упражнения ви позволяват да увеличите както дължината на пениса, така и неговия обем, както и, подчертано, главата му. За начинаещи съветваме да започнете с елкинг, Кегел и други упражнения за разтягане на тъканите.

След това, свиквайки с тези натоварвания, интензивността и продължителността на тренировката трябва да се увеличи. След като овладеете този етап, можете да се наречете напреднал потребител и да преминете към използване на специални устройства за уголемяване на пениса - например, опитайте удължител или окачване на товар.

Всички физически упражнения за уголемяване на пениса могат да бъдат разделени на две основни групи:

 • Техники за разтягане. Тези упражнения са предназначени основно за увеличаване на дължината на пениса. Те включват ръчно разтягане, както и разтягане на тъкани с помощта на специални устройства - удължители, носилки и закачалки.
 • Съдови техники. Такова обучение ви позволява да увеличите обема на пениса поради активното въздействие върху неговите съдове. Те включват упражнения като: стягане, изпомпване, седене върху пениса, джелкинг (частично).

Джелкинг за уголемяване на пениса

джелкинг за уголемяване на пениса

Смята се, че съдовата техника, наречена елкинг, изпълнявана с помощта на ръце, се е разпространила от представителите на арабските народи. Това е един от най-популярните методи за ръчно уголемяване на пениса и е включен в повечето програми за упражнения.

Jelqing може да се прави както самостоятелно, така и като допълнителна стимулация с други методи за уголемяване на пениса; а също и - като загряване преди, например, използване на специални устройства.

Предимствата на jelqing включват следните точки:

 • При изпълнение на упражнения участват само ръцете;
 • Техниката ви позволява да работите както за увеличаване на дължината на пениса - при извършване на елкинг в състояние на ерекция от 40-60%, така и за увеличаване на диаметъра му: в този случай упражненията трябва да се изпълняват при ниво на ерекция от 80 %;
 • Jelqing подобрява кръвообращението и повишава издръжливостта;
 • Като бонус може да се отбележи ефектът от повишаване на либидото.

Като цяло, джелкингът се отнася до прости физически упражнения. Това упражнение обаче помага да се увеличи не само ствола на пениса, но и главата му.

Сух желк

сух елкинг за уголемяване на пениса

В тази версия упражненията се изпълняват без използване на какъвто и да е лубрикант гел. Трябва да започнете да се движите бавно и внимателно. Този метод е по-подходящ за напреднали потребители, които вече са усвоили правилния захват на пръстена и са в състояние да контролират нивото на възбуда по време на подхода.

Jelqing с мокър метод (wet jelq)

мокър елкинг за уголемяване на пениса

Този метод включва използването на лубрикант, тоест специален лубрикант гел, който ви позволява да направите упражнението по-удобно. Тази опция е по-подходяща за начинаещи потребители.

Техниката на изпълнение е както следва:

 1. Когато използвате лубрикант, лубрикантът трябва да се нанесе върху гениталиите и внимателно да се разнесе върху кожата;
 2. След това трябва да постигнете правилното ниво на ерекция - в зависимост от желаните резултати;
 3. С помощта на палеца и показалеца си създайте пръстеновиден захват и го поставете възможно най-близо до основата на пениса;
 4. Прилагайки среден натиск с този захват, внимателно се движете по ствола и спрете пред главата;
 5. Горното движение се брои за един джелк. Трябва да отнеме около две или три секунди;
 6. По време на упражнението трябва периодично да сменяте ръцете си. Целият подход трябва да отнеме около 10 минути; през това време като правило се правят около 250 такива джелки.

Изстискайте jelq

джелкинг с изстискване за уголемяване на пениса

Тази вариация на елкинг е предназначена предимно за увеличаване на диаметъра на пениса, но може да работи и с дължината му. Приложеното налягане ви позволява да разтегнете протеиновите мембрани на кавернозните тела на тъканите на пениса. Препоръчително е да започнете тази техника след няколко месеца сухо или мокро елкинг. В същото време, дори и с опит, е необходимо да започнете с плавни натоварвания, като постепенно увеличавате интензивността.

Метод на изпълнение:

 • Нивото на възбуда трябва да бъде от 60 до 95% - колкото по-висок е този показател, толкова по-интензивно ще се увеличи пенисът;
 • Дясната ръка трябва да бъде поставена върху основата на пениса, като направите пръстеновиден захват и издърпайте кожата назад;
 • Втората ръка изпълнява стандартната техника на елкинг; сцеплението трябва да е силно. Ръката се движи от корена на пениса към главата;
 • По време на упражнението е необходимо от време на време леко да разхлабвате хватката в корена на пениса. Това ще позволи на нова порция кръв да влезе в гениталния орган и да поддържа желаното ниво на ерекция.

Техники на Аарон Кемер

Едно от най-известните произведения на автора е книга, която разказва за метода за уголемяване на пениса по естествен начин. Тази книга може лесно да бъде намерена в Интернет; чете се доста просто, написано с известна доза хумор и доста добър език. Тази информация ще бъде полезна както за начинаещи, така и за напреднали по въпроса за уголемяване на пениса.

Този текст може да бъде изтеглен и прехвърлен на телефон или електронна книга, така че да е удобно да се чете извън дома.

В работата си Аарон Кемер разчита на статистически данни. След като прочетете книгата, ще можете да научите какви резултати могат да се постигнат с редовното използване на ръчни техники и други прости и достъпни методи за уголемяване на пениса. В него ще намерите различни съвети и трикове - включително и за онези случаи, когато могат да възникнат проблеми.

NUP - консервативни методи за уголемяване на пениса

консервативни методи за уголемяване на пениса

Тази концепция означава естествено уголемяване на пениса и е ръчна, консервативна техника. Работата по уголемяване на фалуса се осъществява чрез разширяване на кавернозните тела, които изграждат тъканта на пениса, и разтягане на туниката - тоест албугинеята и гъбестата тъкан. Всичко това допринася за нарастването както на дължината на пениса, така и на неговия диаметър.

С помощта на такива упражнения много представители на мъжкото население успяха да постигнат забележими резултати; тези техники също имат положителен ефект върху мъжкото тяло и имат лечебни свойства.

Целите на използването на такива ръчни упражнения включват:

 • Увеличаване на параметрите на пениса;
 • Постигане на силна ерекция с високо качество;
 • Да се отървем от проблема с преждевременната еякулация.

Методите и техниките, свързани с НУП са:

 • Използването на специални устройства и устройства: удължители, разширители, носилки, помпи, висящи товари, устройства за елкинг и т. н. ;
 • Мануални техники - разтягане, елкинг, затягане и др. ;
 • Като допълнителни средства често се използват външни препарати - кремове, гелове и спрейове за уголемяване на пениса, както и добавки за подобряване на ерекцията и повишаване на тонуса на тялото.

Кегел упражнения

<8_img_center>

Упражненията на Кегел нямат пряк ефект върху растежа на пениса, но са мощен поддържащ инструмент. Упражненията на Кегел могат да повишат тонуса и да подобрят функционирането на мускулите, свързани с процеса на еякулация; действа като превенция на инконтиненция и други свързани с възрастта промени в тялото; удължете възможното време на сексуален контакт; засилване на усещанията по време на интимност.

За да се постигне изразен ефект, упражненията на Кегел се препоръчват да се изпълняват в продължение на 1, 5-2 месеца поне 3-4 пъти седмично; в идеалния случай всеки ден.

Преди да правите класове, трябва да разберете кой мускул трябва да работи. За да го намерите, можете да направите следното:

 • По време на уриниране спрете процеса и усетете кой мускул се свива в момента;
 • При максимална ерекция опитайте се да извършите такова движение със половия орган, така че той да „скочи". Почувствайте мускулите, които участват в тази работа.

Има няколко варианта за изпълнение на упражненията на Кегел:

 1. Задръжте напрежението за 10 секунди и след това се отпуснете за същото време. Изпълнете тази комбинация три пъти и си починете половин минута. След това изпълнете подобни комбинации бързо, в рамките на 5 секунди 10 пъти;
 2. Алтернативно стискайте и разтягайте мускулите за 5 секунди - направете 10 такива подхода. След това в продължение на десет секунди направете упражнението с най-бързо темпо; след това опитайте да задържите стискането за две минути.
 3. Бързо стискайте и разтягайте мускулите 30 пъти; постепенно увеличете броя на такива комплекти до 100. След това 3 пъти трябва да стискате и разтягате мускулите за 30 секунди на движение.
 4. Най-лесният вариант е последователно да стискате и разтягате мускулите за няколко минути на ден; постепенно увеличавайте времето за подход до половин час.

разтягане на пениса

Това е може би един от най-популярните методи за увеличаване на пениса - на първо място, неговата дължина. Тази група включва различни техники:

 • А-образно разтягане. Работи с цялата повърхност на пениса. Пръстеновидният хват се поставя зад полуголата глава, а втората ръка се поставя под ствола на пениса. Разтягането се изхвърля за 30 секунди;
 • V-разтягане. Улавянето може да бъде директно или обратно;
 • Джай разтягане. Леко разтягане; подходящ за начинаещи или като загряване;
 • <9_img_center>
 • bts разтягане. Работи с горните връзки на пениса; гениталният орган се изтегля назад, поставя се между краката с помощта на обратна пръстеновидна хватка. Позицията трябва да се задържи пет минути;
 • Садсак техника. Един от най-ефективните и мощни методи, който ви позволява да разтегнете мембраните на фалоса колкото е възможно повече. Изпълнява се върху изправен член; не е подходящ за начинаещи. От корена до главата е необходимо да се създаде гладък завой;
 • Юли (техника N. 3, екстрем). Съдова техника, която също е подходяща само за напреднали потребители. Работи предимно с обиколката на пениса; обаче позволява и до известна степен да увеличи дължината;
 • ръчно разтягане. Движенията се извършват със сухи ръце; обиколката се прави зад главата и органът се издърпва внимателно напред и встрани. Разтягането се извършва за пет секунди, 5-10 серии във всяка посока; с течение на времето общото зададено време трябва да се увеличи до пет минути. Тази техника е предназначена основно за увеличаване на дължината на пениса.
ръчно разтягане на пениса

Преди да извършите каквото и да е упражнение за разтягане на пениса, се препоръчва предварително да загреете пениса - това може да се направи с компрес, потопен в гореща вода, или, банално - вземете горещ душ/вана.

Това ще помогне за повишаване на еластичността на тъканите и способността им да се разтягат, което ще намали риска от нараняване до минимум.

мастурбация

Самата мастурбация не влияе върху дължината на пениса - този ефект може да се постигне чрез комбинирането му с техники за ръчно разтягане или елкинг.

мастурбация за уголемяване на пениса

Въпреки това, една компетентна техника на мастурбация може да повлияе положително на дебелината на пениса, особено в средната му част. В същото време се смята, че твърде честият и неправилно извършен процес може да повлияе неблагоприятно на външния вид на пениса.

Във всеки случай, за да увеличите пениса, се препоръчва да добавите други упражнения към мастурбацията, включително специален масаж.

интимен масаж

масаж на пениса за уголемяване

Редовният масаж на пениса, извършван за дълъг период от време, ви позволява да постигнете увеличаване на пениса както по дължина, така и в диаметър. Има случаи, когато увеличението на дължината е било 7 сантиметра, а в обиколката - 3 сантиметра.

Първите резултати могат да се видят след месец редовна практика. Преди да изпълните тази техника, половият орган трябва да бъде подготвен чрез загряване - например с горещ душ.

Също така се препоръчва използването на специални кремове и гелове, които работят с размера на пениса като лубрикант. След като нанесете и разнесете лубриканта, направете джай стречинг като загряване.

интимен масаж за уголемяване на пениса

Самият интимен масаж се извършва по следния начин:

 1. Пръстеновиден захват, направен с палеца и показалеца, се поставя в основата на пениса и се насочва по дължината на дръжката. След като стигнете до главата, задръжте тази позиция за 10 секунди;
 2. След това пениса трябва да се хване заедно с главата и да се издърпа до максималната възможна дължина, като се задържи в това положение за 30 секунди. След това направете кратка почивка от 5-10 минути и повторете процедурата.

Колко можете да увеличите пениса с тренировка

Ръчните упражнения се считат за ефективни по отношение на уголемяването на пениса. За да се види резултатът обаче, те трябва да се изпълняват дълго време - след шест месеца редовни тренировки могат да се добавят 2-3 сантиметра към дължината и от 1 см към диаметъра.

Колко можете да увеличите пениса си

Плюсове и минуси на ръчните техники

Ръчните методи, известни със своята ефективност при обучение за уголемяване на пениса, имат както редица предимства, така и някои недостатъци.

Предимствата включват:

 • Този метод е консервативна техника - тоест за увеличаване на параметрите не е необходимо да се прибягва до пластична хирургия и инжекционна козметология;
 • Ефектът е удължен; след прекратяване на обучението може да се наблюдава леко връщане назад - не повече от 0, 5 см;
 • Като бонус ще получите повишаване на либидото, укрепване на ерекцията и способност за бързо възстановяване от стрес;
 • Тези техники не изискват никакви финансови разходи; ръчните техники са лесни за изпълнение у дома.

От минусите може да се отбележи: необходимостта от дълги и редовни занятия за постигане на някакъв ефект; начинаещите имат повишен риск от нараняване на пениса; твърде интензивните натоварвания могат да причинят неприятни и неудобни усещания.

Рейтинг за уголемяване на пениса

Най-ефективните упражнения за уголемяване на пениса сред потребителите са упражненията за елкинг и разтягане. Масажът е по-малко популярен; Упражненията на Кегел и мастурбацията не се считат за ефективни сами по себе си.

Безопасно изпълнение

как безопасно да изпълнявате упражнения за уголемяване на пениса

Както вече отбелязахме, неграмотната техника за изпълнение на ръчни упражнения и твърде интензивните натоварвания могат да причинят нараняване на пениса. Тези грешки са особено характерни за новодошлите в този бизнес. Ето как да ги избегнете:

 • Не пренебрегвайте предварителното загряване на пениса. Ако не искате всеки път да взимате горещ душ или вана, направете компрес от кърпа, напоена с гореща вода, или използвайте импровизирана нагревателна подложка от чорап с изсипани горещи зърна;
 • Преди основните упражнения направете загрявка. В това качество можете да използвате техниката на разтягане на jai; трябва да се направи най-малко две минути;
 • Тези упражнения за уголемяване на пениса не се изпълняват на максимално ниво на ерекция - това правило е особено важно за начинаещи. Опитайте се да контролирате нивото на възбуда;
 • Необходимо е внимателно да се следват инструкциите за правилното изпълнение на определена техника;
 • Натоварването трябва да се увеличава постепенно и плавно;
 • Не трябва да се появяват болезнени усещания по време на занятията; усещате ли ги, това е сигнал, че упражненията не се изпълняват правилно.

Най-накрая

Ръчните упражнения са лесен и сравнително безопасен начин да увеличите пениса си у дома безплатно. Разбира се, за да постигнете резултата, трябва да се запасите с търпение и постоянство - в този случай полученият ефект няма да ви разочарова.