Уголемяване на пениса у дома - начини и средства

малък размер на пениса за мъже

Размерът на пениса е проблем за тийнейджър, но дори и след 20 години, когато тялото спре да расте, мъжете се притесняват дали пенисът е достатъчно голям, за да задоволи любимата си. Хирургическата интервенция е разрешена само по показания. Затова недоволните от себе си започват да търсят други начини. Как да увеличите член у дома и какво е необходимо за това - има много методи и технологии за самостоятелно удължаване, важно е да изберете най-подходящия за себе си.

Основните начини за увеличаване на размера на пениса

Ако събирате информация от различни източници, анализирате основните методи, можете да изберете няколко от най-често срещаните:

 • Специални лепенки. Ефектът им е доста съмнителен.
 • Упражнения за увеличаване. Ефективността също не е тествана от нищо.
 • Хирургия. Счита се за опасна процедура, която може да провокира различни усложнения.
 • Вакуумни помпи. Някои от тях могат да донесат незначителни резултати.
 • Гелове на базата на билкови съставки. Внимателно подбраните природни елементи могат да донесат добри резултати.

"Колкото по-голям, толкова по-добре". От незапомнени времена тази истина е набивана на възрастен – първо фолклорът с преклонението си пред фалоса като символ на плодородието и силата, след това неопитни приятелки, а след това – недоволни момичета, чиито реплики са насочени единствено към унижаване на мъжкото достойнство. с какво ще свършим? Повече от 50% от мъжете в репродуктивна възраст и по-възрастни мечтаят да добавят няколко или дори повече сантиметра в пениса.

Какъв размер на пениса е нормален

Според статистиката средният размер на еректирания пенис по света варира от 10 см до 18 см. Естествено, има отклонения нагоре и надолу, но често това се дължи на географски признак (или раса), наследственост или различни патологии (в случай на невероятно малки или големи размери).

Учените установиха също, че в спокойно състояние дължината на пениса е 9 см с нормално отклонение от 2 сантиметра.

Когато интервюираха момичета и жени на средна възраст за това какъв размер пениса смятат за оптимален за успешна сексуална връзка, респондентите се фокусираха върху дебелината на мъжкия полов орган, а не върху неговата дължина. Според момичетата дебелината има значение и колкото повече е тя, толкова по-голямо удоволствие са получавали и толкова по-често са изпитвали вагинален оргазъм.

Уголемяване на пениса у дома

Има няколко популярни начина за увеличаване на пениса у дома в мрежата и на слуха. Нека да разгледаме най-популярните от тях и да разберем какво работи и какво е просто маркетингов трик за отчаяните.

Уголемяване на пениса със сода за хляб

Да, да, правилно чухте и не ви се стори. Размерът на пениса може да се увеличи с обикновена сода за хляб.

Някои представители на алтернативната медицина препоръчват ежедневно да се приемат 150 мл вода с разредена в нея чаена лъжичка сода.

Такова решение има благоприятен ефект върху тялото, елиминира токсините и по този начин подобрява качеството и продължителността на половия акт. Въпреки това, няма надеждни данни, потвърждаващи увеличаването на пениса след прием на разтвор на сода.

Вторият начин да увеличите пениса със сода е да вземете топли вани. Взимаме същия разтвор, за който говорихме малко по-високо, и поставяме мъжкия полов орган в него за 2-5 минути. Препоръчително е тази процедура да се прави един час - 40 минути преди полов акт.

Действието на този метод се дължи на подобряването на кръвообращението и разширяването на кръвоносните съдове в пениса. Тоест, по време на ерекция можете да разчитате на увеличаване на обичайния си размер с един или два сантиметра дължина и същата ширина. Струва си да се има предвид, че редовността на топли вани със сода е важна, тъй като ефектът е временен и нищо няма да се случи от един път.

помпа за уголемяване на пениса

Хитри учени са изобретили невероятно устройство - специална помпа за уголемяване на пениса у дома.

Помпата работи чрез вакуум и се използва не само за увеличаване на размера на мъжкия пенис, но и за различни заболявания, като еректилна дисфункция, след операция на простатата или рехабилитация след лъчева терапия. Като цяло, солидна полза и нищо повече.

Как работи помпата

Поставяте пениса си в помпата и създавате вакуумен ефект вътре в него със специална ръчна помпа (или чрез натискане на бутон, ако помпата е електрическа). При равномерно повишаване на налягането се активира кръвообращението в пениса и той се увеличава по размер и много повече, отколкото при естествена ерекция.

Плюсове и минуси на използването на помпа за пенис

Този метод е най-безвредният и ако помпата се използва правилно, е невъзможно да си причините нараняване. Въпреки това, при честа употреба могат да се появят малки синини и синини поради нараняване на кръвоносните съдове, които са близо до кожата.

С колко сантиметра може да се увеличи член с помпа? Ако вярвате на рецензиите на реални хора, тогава 10 процента със сигурност. Имайте предвид обаче, че ефектът от уголемяването на пениса не трае вечно, обикновено продължава няколко часа и след известно време пенисът се връща към обичайния си размер.

С редовна употреба на помпата можете да постигнете постоянен ефект, но в този случай ще трябва да се използва в продължение на години всеки ден по няколко пъти. И такава честота ви заплашва с лимфен оток и потъмняване на кожата.

Упражнения за увеличаване на мъжествеността

Има няколко упражнения за увеличаване на размера на пениса. Те са насочени към разтягане на кавернозните тела на пениса и може да ви напомнят за еротичен масаж или мастурбация с определен набор от правила. Основният метод за уголемяване на пениса у дома с помощта на упражнения се нарича jelqing.

елкинг техника

Преди да направите упражненията, е необходимо правилно да загреете пениса. Това ще ви предпази от нараняване и ще сведе до минимум болката, която може да възникне при твърде активно упражнение.

Подгответе импровизирана нагревателна подложка. Загрейте малко готварска сол в сух тиган и я поставете в чорапа. Последователно нанасяйте топъл чорап върху пениса, за да го затоплите от всички страни.

Ако не искате да се занимавате с нагревателна подложка, използвайте топла, влажна кърпа или се изкъпете, но не оставайте твърде дълго.

След като затоплите пениса си, започнете да джелкинг.

 • Нанесете лубрикант по цялата дължина на пениса.
 • Свържете палеца и показалеца на ръката, така че да образуват кръгла буква "о".
 • Започнете да движите пениса си нагоре и надолу, причинявайки малко вълнение, но не води до пълна ерекция.
 • Сега, когато се движите, прилагайте малко усилие, сякаш стискате пениса. Разтегнете пръстена на пръстите си много бавно (над 30 секунди), като избягвате главата на пениса. 50 повторения ще са достатъчни.
 • След това можете да започнете да стискате с длани. Поставете пениса между отворените длани и с известно усилие го стиснете за 10 секунди, след което го издърпайте настрани и напред. Повторете 50 пъти.

Изпълнявайки тези прости упражнения два пъти на ден, ще постигнете добри резултати при уголемяване на пениса. Имайте предвид, че най-важното при джелкинга е редовността на упражненията.

Седмица след като започнете елкинг, можете да увеличите броя на повторенията до 100 или 200, по ваша преценка и благополучие.

Ако вярвате на прегледите на мъже, които практикуват елкинг непрекъснато, средно те успяха да се увеличат с 2 см.

Крем за уголемяване на пениса

Често можете да намерите реклами на различни кремове и мехлеми за увеличаване на размера на мъжкия пенис. И понякога може да бъде много изкушаващо - но какво ще кажете за току-що намазано и вече с няколко допълнителни сантиметра в обиколка и дължина.

Всъщност всички такива мехлеми имат само временен ефект, тъй като съставът им причинява локално подобряване на кръвообращението и разширява кавернозните тела, които изграждат пениса.

Съставът на тези кремове се основава на естествени съставки. Например, те могат да съдържат екстракт от корен на джинджифил, магарешки трън, женшен, колагенов комплекс за подобряване на еластичността на тъканите на пениса и дори някои танини.

големи хапчета за петел

Друго гениално изобретение на съвременната медицина са хапчетата и капсулите, които увеличават размера на пениса. Подобно на мехлемите, техният състав се основава предимно на естествени съставки, което минимизира възможните вреди и наличието на странични ефекти по време на приложение.

Освен че увеличават дължината и дебелината на пениса, производителите на хапчета обещават и повишаване на либидото, подобряване на ерекцията и продължителността на половия акт. Някои също така подобряват качеството на спермата и увеличават шанса за зачеване, което е добре за мъже, които планират да имат деца.

Единственият минус е, че хапчетата за уголемяване на пениса не се получават толкова лесно, не се продават във всеки секс магазин и дори онлайн магазините са в недостиг.

И разбира се, няма научно потвърдени данни, които да опровергаят или доказват способността на капсулите да влияят положително на размера на пениса, така че методът е много съмнителен.

Удължаване на пениса с тежести

Да, не си мислил така. Някои особено рискови хора окачват тежести на пениса, за да го разтегнат и по този начин да увеличат дължината му. Излишно е да казвам, че това е напразно забавление, което ще доведе ако не до разочарование, то до наранявания и разкъсвания на връзките и кавернозното тяло на пениса?

Не се опитвайте да закачите дъмбел на собствения си пенис, грижете се за себе си и се грижете за възможното потомство. : )

Уголемяване на пениса с хормони

Хормонално уголемяване на пениса е възможно, но само ако сте под 15 години. Това е такова разочарование. В противен случай ще спечелите куп негативни ефекти от приема на хормони.

В кръга на културистите има мнение, че приемането на хормона гонадотропин има благоприятен ефект върху пениса и предизвиква растежа му. Всъщност ще има повече странични ефекти от такава терапия. Да, гонадотропинът подобрява ерекцията и качеството на полов акт, но тук свършват всички предимства и започват проблемите, или по-скоро хормоналният срив на тялото.

Съществува и мнение, че тестостеронът е в състояние да възобнови растежа на пениса и че това, което не е нараснало през тийнейджърския период по време на прилив на този хормон, ще „расне" по време на хормонална терапия. Но на практика се оказва, че приемането на тестостерон има ефект само при 5% от тези, които искат да увеличат размера на пениса, което е сравнимо с нулева ефективност.

фармацевтични продукти

Тази група включва всички лекарства, чиито производители твърдят, че увеличават размера на органа след употреба:

 • хапчета. Благодарение на вещества като тадалафил, човек подобрява ерекцията, увеличава се продължителността на половия акт и т. н. Пиковата ерекция леко увеличава размера на пениса и неговата твърдост, като последното качество е високо оценено от жените.
 • Хранителни добавки – Хранителните добавки не могат да се считат за лекарства. Това са по-скоро „витамини и микроелементи", които имат благоприятен и най-важното – безвреден ефект върху тялото. Съставът включва билки и естествени компоненти, чието действие също подобрява функционирането на репродуктивната система и еректилната функция на тялото.

Корен женшен, перуанска мака, кордицепс, гинко билоба и други естествени съставки се използват в много лекарства за мъжко здраве и увеличаване на размера.

Гелове, спрейове и други мехлеми, които трябва да се втриват в гениталиите преди секс. Гуаран, камфор, аргинин и други вещества в състава правят еякулацията по-ярка, секса по-дълъг, а пенисът е по-дебел и по-дълъг (ако сведем описанието на търговците до сухи факти). Акумулативното действие предполага по-силен ефект при продължителна употреба.

Истината е, че действието на всички лекарства се основава на подобряване на кръвообращението в пениса. Просто казано, ефектът е временен, пациентите наистина съобщават за увеличаване на размера, но след като спрете да приемате лекарството или да използвате гела, ефектът им постепенно ще изчезне. И въпреки това, това е безопасен и достъпен метод (в сравнение със същото тегло между краката).

Операция за уголемяване на пениса: Бърза и ефективна

В съвременния свят на пластичната хирургия операциите за увеличаване на дължината и ширината на пениса станаха много популярни. Нека видим как се прави това и като цяло защо.

Увеличаване на ширината на пениса с импланти

Пенилната протеза е показана за мъже с еректилна дисфункция и всякакви заболявания (вродени или придобити), които могат да повлияят на способността за полов акт.

Всички протези се избират индивидуално и в зависимост от вида и цената имат свои собствени характеристики. По този начин протезите от последно поколение са специални надуваеми и хидравлични протези, които се въвеждат в кавернозните тела и изпълняват загубените функции.

Уголемяване на пениса чрез инжекции

За увеличаване на ширината и обема на пениса се използват два вида инжекции.

Първият е въвеждането на собствена мастна тъкан в пениса и се нарича липолифтинг. Невероятно безопасен и бърз метод, рехабилитацията отнема не повече от няколко дни.

Вторият вид инжекция е пълнене с хиалуронова киселина. С помощта на спринцовка с микроигла в пениса се инжектира специален гел, който запълва пространството под кожата и увеличава обема на пениса по цялата дължина с 1-2 см.

Удължаване на пениса с операции

Лигаментотомията е името на операцията за увеличаване на дължината на пениса на мъжа чрез разрязване на поддържащия лигамент на пениса. В съвременната медицина се използва лазер, който разрязва специален лигамент, който държи пениса в перинеума.

По този начин е възможно да се увеличи дължината на пениса с 3-5 см, а самата операция ще отнеме не повече от 15 минути.

Използване на уреди

Ако упражненията включват кумулативен ефект във времето, за бърз, но еднократен ефект, мъжът може да използва специални устройства и инструменти. Разбира се, те няма да помогнат за отглеждането на орган, но гарантират насладата от нови усещания от увеличените параметри на фалоса.

дюзи

Има много дюзи, които не само ще добавят дебелина и дължина на пениса, но и ще помогнат за укрепване на ерекцията, което означава, че качеството на половия акт също се повишава. Дюзите могат да бъдат затворени и отворени, затворените са по-подходящи за увеличаване на дължината на фалоса.

момичето е доволно от размера на пениса на мъжа

Добре е дюзата да е направена от еластичен и гъвкав материал, например латекс или силикон. Максималното увеличение на дължината на фалоса може да бъде + 10 см, средно производителите предлагат + 3-6 см. Дюзата също така намалява чувствителността на главата на пениса, което означава, че удължава половия акт, решавайки проблема с преждевременната еякулация .

помпи

Такова устройство външно прилича на помпа, принципът му на работа гарантира повишаване на потентността, ерекцията и подобряване на качеството на сексуалния живот на мъжа, в допълнение към увеличаване на размера на органа. Но основното е, че помпата помага на мъжа да постигне ерекция и дори с еректилна дисфункция чрез вакуум, което кара кръвта да тече към кавернозните тела.

Вакуумната помпа трябва да се използва по следния начин:

 • пенисът се намазва с крем, след което се вкарва в цилиндъра на устройството;
 • въздухът се изпомпва от цилиндъра, което води до натиск върху органа;
 • налягането увеличава притока на кръв, като по този начин увеличава дължината и дебелината на пениса;
 • вграден манометър регулира натиска върху тялото;
 • Помпата трябва да се използва преди полов акт.

Резултатът, който обещава помпата, всъщност е временен, така че мъжете с еректилна дисфункция и малки размери я използват като спомагателно устройство.

Удължители

Разширителят е специална конструкция, която се прикрепя към пениса, за да увеличи дължината и дебелината му, както и да елиминира кривината. Принципът му на действие се крие в силното напрежение на тъканите и продължително излагане. Поради това клетките на кавернозните тела започват да се делят и растат.

Експертно мнение: Extender е единственият уред, който има дълготраен терапевтичен резултат. Лекарите одобряват използването му за подравняване на тялото и увеличаване на размера му. Основното нещо е да се използва под наблюдението на специалист, тъй като методът включва висок риск от нараняване.

Има няколко вида удължители – хидрокоптерни, вакуумни и ремъчни. Устройствата с колан и вакуум се считат за най-удобните и ефективни, докато устройствата с примка са много по-евтини. Необходимо е да използвате уреда ежедневно в продължение на няколко часа, веднага щом тялото свикне да се разтяга, удължителът се усуква за ново напрежение.

Как бързо да увеличите член у дома

Има много начини да увеличите член на къщата, в зависимост от времето на резултата:

 • jelqing - в комплекса можете да добавите сантиметър за един месец;
 • комплекс на Кегел;
 • масаж;
 • товар;
 • увеличаване на наркотиците;
 • екстендер - ефект след два дни;
 • вакуумна помпа;
 • крем;
 • дюзи.

„Съвет. За да постигнете резултати много бързо, изборът само на едно средство няма да помогне, имате нужда от сложен компетентен ефект върху органа.

Кой начин да избера

Изборът зависи от крайната цел.

Например:

 • стимулиране на кръвния поток, постепенно увеличаване на кухините на кавернозните тела, подобряване на ерекцията
  (гел, крем, спрей, помпа, вани със сода, мед, масажни техники, хранене, хранителни добавки, таблетки);
 • разтягане на порести, кавернозни тъкани, връзки
  (екстендер, закачалка, упражнения, елкинг);
 • комбиниран ефект
  - постигнато чрез комбинация от методи.

Последната опция осигурява максимален напредък. Предотвратява стагнацията, увеличава привличането, силата на ерекцията. Резултатът е необратимо уголемяване на пениса.

Как да увеличите пениса за една седмица

Окачване на товари

Окачването на тежести на пениса е бърз начин, но доста травмиращ. Тежестта действа върху връзките с кавернозните тела, което спомага за разтягане на дължината и увеличаване на пениса. След седмица е възможно леко увеличение на пениса, а след 2 седмици се вижда резултат от 1, 5-2 см. Какво е необходимо за увеличаване на мъжкия орган за 7 дни:

 • Предварително загрейте пениса.
 • Закрепете пластира, който е фиксиран с шнур.
 • Закачете минималния товар.
 • Останете в това състояние до половин час. При забележимо изтръпване натоварването се отстранява.

Натоварването се увеличава в зависимост от чувствата на мъжа. Но драстичните действия могат да навредят и да осакатят.

Удължител

Разширителят е друг инструмент, който помага да расте пенис за една седмица. Можете да изберете вакуум, примка или колан. Looped е по-икономичен на цена, но не осигурява такова удобство като другите видове. Същността на екстендера е да разтегне фалоса, така че тъканите да растат, за да се отърват от дискомфорта. Резултатът не е краткосрочен, но ако се злоупотребява, може да повлияе на потентността. Препоръчително е да използвате до два часа на ден.

Използване на удължителя

Разширителят е устройство, което разтяга пениса, за да го увеличи или коригира кривината му. Устройството работи на принципа на тракционния метод. В отговор на продължително разтягане клетките в органа активно се делят, увеличавайки плътта. Други части на тялото също се коригират по този начин с помощта на удължителен аналог. Предимствата на устройството включват увеличаване на пениса с 4 см дължина, с 2 см обиколка. Кривината на пениса при използване на удължителя може да бъде коригирана с 40%. Уредът се носи 4-6 часа на ден. Това време през деня е разделено на няколко части. Курсът на лечение отнема от 6 до 8 месеца. Когато носите устройството, трябва стриктно да следвате инструкциите и препоръките на лекаря.

Недостатъците на екстендера включват увреждане на кожата, дискомфорт по време на носене. Ако устройството се използва неправилно, може да се получи обратен ефект.

Как да увеличите пениса за 5 минути

Моменталното увеличение без последствия и завинаги е мит. След пет минути можете да приложите за кратко помпата. Но това е временна мярка за увеличаване на размера и подкрепа на потентността. Помпата създава вакуум, който стимулира притока на кръв и повишава ерекцията. След час ефектът ще изчезне.

Приложение:

 1. Пенисът се третира с крем и се вкарва в цилиндъра.
 2. За да се създаде вакуум, въздухът се изпомпва. В този случай има натиск върху пениса.
 3. Повишеният кръвен поток осигурява увеличаване на обема на мъжкото достойнство за 5 минути. Устройството има манометър.

вакуумна помпа

Устройство, наречено "Вакуумна помпа", премахва въздуха около пениса, което предизвиква приток на кръв към органа. Устройството работи на принципа на помпа. Тренировката на пениса с помпа изглежда така:

 1. Устройството се поставя върху органа.
 2. Обучението за начинаещи отнема 5 минути.
 3. След това трябва да тренирате тялото стриктно според инструкциите за помпата.

Преди да използвате вакуума, пенисът се измива и се третира с крем. Ерекцията след прилагане настъпва незабавно. Увеличаването на обема продължава до 2 часа.

Към недостатъците на процедуратавключват възможен дискомфорт. Понякога се получават малки кръвоизливи поради помпата. Не използвайте уреда повече от 20 минути на ден, може да има проблеми с чувствителността на органа. Прекомерният ентусиазъм към помпата води до обратния ефект.

Как да увеличите пениса за един ден

За един ден можете да постигнете както краткосрочен ефект, така и постоянен чрез оперативно увеличение. Един от безопасните методи за растеж на пениса е специална дюза. Може да се използва отворен или затворен. Такова устройство е подходящо за дългосрочно повишаване на достойнството и повишена ерекция. За удължаване се препоръчва да изберете затворен тип дюза.

Препоръчително е да изберете по-мек материал, за да запазите чувствителността. Дюзите от силикон и латекс практически не се усещат. Подобно устройство се използва в продължение на няколко часа. Мнозина казват, че след няколко дни резултатът ще бъде видим. И след три дни мъжът се чувства по-добре в леглото.

Специално внимание се отделя на кремовете и геловете. Производителят гарантира резултата за 1 ден, но това зависи от преките функции на продукта. Има няколко вида лекарства:

 • краткосрочни (действащи преди секс);
 • дългосрочен (ефектът се постига за около 2 дни);
 • като помощно средство: ако паралелно се използват други методи за уголемяване на пениса.

Най-радикалният метод, на който не всеки мъж се решава, е операцията. Всъщност увеличението настъпва за 3 дни, а продължителността на ефекта е за цял живот. Операцията е по-подходяща за мъже, които имат очевидни отклонения в развитието на пениса. Ако пенисът е по-малък от 11 см по време на ерекция, може да се разреши операция. Такива операции се правят за:

 1. Добавяне на дължина.
 2. Удебеляване.

„Важен факт. Пенисът е увеличен хирургически до 4 см. Операцията се извършва от опитен лекар под местна упойка. "

Кремове, гелове, спрейове

Мехлеми и гелове за уголемяване на пениса могат да укрепят кожата на пениса, да предизвикат ерекция и да създадат приток на кръв към пениса. Но те не могат да дадат на пениса няколко сантиметра дължина, сякаш по магия. По-добре е да използвате кремове и спрейове в комплекс, комбинирайки с други методи.

Съвременните гелове и мехлеми за гениталиите съдържат както естествени съставки, така и химически съединения. Преди да използвате това или онова лекарство, трябва да се уверите, че няма алергия към него. За да направите това, съставът се тества върху малка площ от кожата.