Как да увеличите дебелината на пениса без операция

Измерване на диаметъра на пениса след извършване на техники, които увеличават неговия размер

Размерът и формата на пениса е параметър, който се залага от раждането. Но такива специалисти с научни степени като Стивън Т. Чан, Уолтър Шлезингър са доказали чрез клинични изпитвания възможността за промяна на дължината и дебелината на фалуса чрез механично действие, но без хирургия. По-долу ще ви разкажем как да увеличите дебелината на пениса - техники на ротация, компресия, разтягане, тежест, както и правилата за подготовка и възстановяване.

Подготвителни дейности

Не всеки мъж има късмет по природа да расте дебел и дълъг пенис. И ако дължината не е важна за всяко момиче в секса, тогава с тънък в диаметър пенис качеството на интимните отношения е значително намалено.Преди да започнете да тренирате, за да увеличите размера си, запомнете правилата за подготовка.

Ефективността на ръчните упражнения за разтягане на пениса зависи от съответствието на албугинеята на органа, покриващ кавернозните тела. За да направите това, е важно да не насилвате разтягането на тъканите, правилно да подготвите тялото за упражнения, в противен случай не могат да бъдат избегнати наранявания и хематоми.

Нека да преминем през основните точки на подготовка:

 1. хигиена. Преди да започнете процедурите, трябва да вземете вана или душ, така че кожата на гениталиите да е чиста и суха. Всичко, което ще влезе в контакт с органите, също трябва да се измие или дезинфекцира.
 2. загрявка. Важно условие за безопасно разтягане на тъканите е нормализирането на локалното кръвообращение, затоплянето. За да направите това, можете да държите тялото в топла вода, да направите компрес, лек масаж с поглаждащи движения.
 3. Овлажняващ. За да не се придружава триенето с кожата на пениса от дразнене, зачервяване, драскотини и наранявания, се прилага лубрикант. Може да бъде обикновен интимен лубрикант за секс. Но за по-голям ефект препоръчваме използването на специални кремове или гелове за уголемяване на пениса.
 4. Психологически комфорт. За продуктивно обучение е необходима спокойна среда, тъй като моралният компонент влияе върху тяхната ефективност.
 5. ерекция. Повечето от упражненията трябва да се правят с пениса полуизправен или възможно най-твърд. За да направите това, трябва да масажирате багажника, главата, да се вълнувате.

За да отбележите положителната динамика, не забравяйте предварително да измерите съществуващите параметри на члена. Запишете първоначалните числа, след което периодично (например веднъж седмично или месечно) отбелязвайте нови постижения, за да видите дали обучението ви помага.

загрявка

Възможно ли е да започнат занятия без този етап? Определено не! Загряването на мускулите и тъканите е необходимо за подобряване на кръвообращението, повишаване на тяхната еластичност и гъвкавост.

Преди да тренирате за уголемяване на пениса, трябва да вземете затоплящ душ

Има много начини, например:

 1. По-топло. Има специални мокри нагревателни подложки за облекчаване на мускулни спазми, облекчаване на болката. Продават се в обикновени магазини и аптеки. С помощта на такова устройство можете лесно и без усилие да затоплите пениса си преди занятия, за да го увеличите.
 2. оризов чорап. Бърз и евтин начин, при който използвате памучен чорап, неварен ориз и микровълнова печка. Изсипете достатъчно зърнени храни в чорапа, за да оставите малко свободно място. Загрейте го в микровълновата за 30-90 секунди, сложете вътре чаша вода, така че оризът да поеме изпарената влага. Благодарение на това зърнената култура ще запази топлината по-дълго. Увийте пръста на крака си около дръжката на пениса си.
 3. Топла кърпа. Накиснете кърпа в гореща вода, след което я увийте изцяло около пениса си. Когато кърпата се охлади, потопете я обратно във водата. Извършете процедурата за 10-15 минути, това е достатъчно, за да загреете мускулите и тъканите.
 4. Вана за член. В малък съд изтеглете гореща вода и задръжте фалоса в него за 10-20 минути. За най-добър ефект правете вани със сода, различни билки за ускоряване на местното кръвообращение.
 5. Душ. Преди всеки урок вземете топъл душ или вана, комбинирайте хигиенни процедури и етапа на затопляне на тъканите.

Започнете да тренирате веднага след загряване, в противен случай топлината бързо ще изчезне.

Колкото по-добре загрявате органа, толкова по-мобилен и гъвкав ще бъде той. Използвайте посочените източници на топлина и по време на тренировка. Няма да е излишно да направите лек масаж по време на етапа на загряване, направете го с използвания инструмент - грелка, чорап с ориз, кърпа.

Приложение на лубрикант

За увеличаване на обиколката на пениса има още едно важно изискване - смазване.Можете да използвате класическия лубрикант за секс, но той ще осигури само приплъзване без нараняване.За да увеличите ефективността на тренировките, препоръчваме специални лубриканти за уголемяване на пениса.

Правила за кандидатстване:

 1. Защо да кандидатствате?Кремовете и геловете за уголемяване съдържат протеини, ензими, витамини и други полезни вещества за ускоряване на кръвообращението и повишаване на еластичността на кожата. Компонентите ще действат вътре, обучението - отвън.
 2. Как да кандидатствам?Преди употреба прочетете инструкциите от производителя, тествайте за алергична реакция. Измийте тялото, подсушете с кърпа. Доведете пениса до непълна ерекция от 40-60%. Нанесете състава на лекарството само върху багажника, като незабавно започнете упражненията.
 3. Колко да кандидатствам?Можете да използвате лекарството дневно до 2-3 пъти. Внимавайте да не прекалите с нанасянето, в противен случай можете да провокирате обратния ефект, алергии и дразнене. Но не спестявайте, в противен случай по-нататъшните тренировки за разтягане на пениса ще се извършват на сухо, причинявайки дразнене и нараняване.

Съвременната медицина не стои на едно място, разработени са огромен брой лубриканти, кремове и гелове за коригиране на формата и размера на пениса.

При избора разчитайте на състава, принципа на действие, препоръките на лекарите.

въртене на пениса

Можете да увеличите няколко допълнителни сантиметра до обиколката на багажника с помощта на ротационни упражнения.

За да направите това, изпълнете следните стъпки:

 • доведе органа до ерекция със състояние от 50%;
 • с ръцете си завъртете цевта на 1 или 2 оборота, като същевременно я разтягате в посока напред;
 • фиксирайте в това положение за около половин минута, след което освободете органа;
 • повторете урока 10-15 пъти за 2-3 серии.

Друга ефективна техника за увеличаване на дебелината на фалоса е двойното завъртане.Различава се по това, че хващате пениса както в основата, така и близо до главата, след което извършвате кръгови завъртания едновременно в противоположни посоки. Тук също не забравяйте да фиксирате органа за половин минута, преди да го освободите в първоначалното му положение.

Първо, тренирайте по първия описан метод, за да напълните ръката си и да подготвите органа за подобни манипулации.

На 3-4 седмици можете да опитате двойно завъртане с повишена интензивност на механичното действие. За неподготвен орган подобни движения могат да бъдат опасни за наранявания.

притискане

Друго ефективно упражнение за уголемяване на пениса е стискането. Авторът на техниката е Арън Кемер, разработчик на уникални техники за уголемяване на пениса.

Принципи на техниката на компресиране:

 • постигане на ерекция с 50-75%;
 • ОК-обиколка на пениса в основата с два пръста;
 • вторият ОК-обхват с пръстите на другата ръка, но в обратна посока;
 • притискане на пениса за 20-30 секунди;
 • броят на повторенията е 5.

Авторът препоръчва да се изпълняват упражнения на Кегел успоредно с такова свиване, свиване и отпускане на пубокоцигеалния мускул на свой ред. Това значително ще увеличи ефективността на обучението.

Правете това упражнение поне един месец, за да консолидирате резултатите.

сцепление

Третият вид механично действие върху пениса за удебеляването му е тракция. Можете да изпълнявате упражнения по няколко начина:

 1. Разтягане с усилие. Хванете основата на пениса с пръстен, издърпайте го напред към главата. В състояние на максимално сцепление, фиксирайте за 5 секунди. След това разтегнете органа в различни посоки, нагоре и надолу, като се задържате във всяка позиция за 5 секунди.
 2. Кръгово сцепление. Хванете пениса с пръстите на едната ръка, задръжте го в изпънато състояние за 5 секунди. Сега в това положение бавно завъртете цевта обратно на часовниковата стрелка. Повторете до 25 завъртания в една тренировка.
 3. Тяга в седнало положение. Доведете пениса до ерекция от 40-50%, след което разтегнете към ануса. В тази позиция нежно седнете върху пениса със седалището си. Тази поза оказва натиск върху кавернозните тела.
 4. V-разтягане. Пенисът е в отпуснато състояние, хванете основата на главата с палец и показалец. Издърпайте главата към тялото, задръжте за 5 секунди. В това време плъзнете пръста на втората ръка от основата към главата и обратно с натиск.

Работа с "тежести"

За по-нататъшно натоварване на мускулите на пениса, предизвиквайки активния им растеж, препоръчваме да използвате утежняващи средства. За това се използва специално устройство - закачалка. Една част от него е прикрепена към ствола на пениса, но не и към главата, а върху другата окачете товар.Първоначално техниката е предписана от лекари след операция за уголемяване на пениса.

Устройството ви позволява да използвате товар с всякаква тежест, да променяте степента на натоварване и продължителността на окачване. Започнете с 0, 5 кг, за да избегнете нараняване, постепенно увеличавайте теглото до 15 кг или повече. Започнете с няколко минути, като постепенно увеличавате продължителността на една тренировка до няколко часа.

Техниката е подходяща само за опитни мъже по отношение на разтягането на пениса.

Възстановяване

Както при всяка друга форма на тренировки и спорт, почивката е необходима, за да получите резултат.Основната задача е възстановяването на тъканите и мускулите.След завършване на курса на обучение, когато достигнете пиковата точка, без да увеличавате размера, направете почивка за 6-12 седмици.

До края на часовете направете постепенно намаляване на интензивността на часовете.Оптималната честота на тренировките е 3 пъти седмично, през останалото време оставете тъканите и мускулите на пениса да се възстановят и растат.

Заключение

Напълно е възможно да увеличите обема на пениса у дома с няколко метода - въртене, компресия, разтягане на тъканите. За да постигнете резултата, следвайте правилата за подготовка, възстановяване. Минималният курс е 1 месец, максималният - шест месеца. Запишете всички промени. Обърнете внимание на реакциите на тялото си, откажете техники, които причиняват болка и дискомфорт.