Как да увеличите членството у дома за една седмица

Така се случи, че основното предимство на мъжа е не само интелигентност или сила, но и репродуктивен орган. Природата е надарила някои мъже с пенис с достатъчен размер, докато други страдат от ниска увереност в своите мъжки сили, смятат, че фалосът им не е дълъг или достатъчно дебел, интересуват се как да увеличат пениса, може ли да се направи по-мощен у дома. Има много техники за решаване на този проблем. Най-достъпни са масажът, упражненията за уголемяване на пениса.

упражнения за уголемяване на пениса

Подобряване на достойнството

Разбира се, преди да правите упражнения за увеличаване на дебелината на пениса и дължината му у дома, трябва да помислите дали това са психологически комплекси. Нормалните цифри са следните: дебелина от 3 до 4 см и дължина в ерекция - 12-16 см. Ако номерата на мъжествеността съвпадат с тези показатели, тогава няма за какво да се притеснявате. Ако има проблем, помислете за безопасни масажи у дома, упражнения за увеличаване на дебелината или дължината. Трябва също да сте наясно с факторите, при които някои мъже не трябва да получават масаж и упражнения, които могат да увеличат пениса. Това е:

  • Травма, хирургия, неоплазми.
  • Пустуларни, инфекциозни, венерически заболявания.
  • Възраст до 16 години.

За тренировка трябва да подготвите мека хавлиена кърпа, лубрикант, топла вода, да изучите литературата или видеоклипове за това как да правите упражнения за увеличаване на силата на фалоса. Сантиметрова лента, тетрадка, молив са необходими за измерване на мъжествеността и фиксиране на промените в размера. За увеличаване на фалоса се използват:

  • Действия, насочени към разтягане на мускулите, масаж.
  • Повишено кръвоснабдяване на кавернозните тела.
  • Кегел упражнения.
  • Мощни или кръгови разтягания.
  • Джелкинг.

Желателно е да няма разсейване по време на занятията.

Крик

Разтягането на мускулите е насочено към леко удължаване, уголемяване на пениса. Преди да започнете упражненията, си струва да загреете пениса с кърпа, навлажнена с гореща вода (внимателно, за да не изгорите кожата). Горещ компрес трябва да се държи за 10-15 минути. Едновременно със загряването е желателно да се направи лек масаж. След загряване хванете основата на главата с пръсти и много внимателно я издърпайте на 1-1, 5 см, задръжте я за няколко минути, след това внимателно я освободете, загрейте отново и направете лек масаж. За да увеличите мъжкия орган, повторете процедурата до 20 пъти, като се фокусирате върху усещанията.

Важно условие: упражненията за разтягане се извършват само в състояние на отпуснат пенис, за да не се нараните.

За притока на кръв

Упражнението е насочено към увеличаване на кръвоснабдяването на тъканите на пениса. Желателно е упражнението да се изпълнява с пълна ерекция, но много внимателно, за да не се нараните. За да направите това, трябва да хванете основата на органа с една ръка, а главата с другата, и много внимателно да правите кръгови движения, като стискане, усукване на кърпата. Повторете упражнението за не повече от пет минути, два пъти седмично. Ако се появи и най-малкото усещане за болка, обучението е забранено.

Помогнете на Кегел

Упражнението на Кегел няма да увеличи значително пениса, но ще помогне да се осигури притока на кръв към кавернозните тела. Тренирането на напрежението на тазовите мускули, последвано от обиколка и разтягане на главата, повишава ерекцията и засилва оргазма при мъжа. Техниката на домашната работа е да се намали и отпусне пубокоцигеалния мускул. Упражнението се извършва най-малко два пъти на ден, правят се петнадесет подхода.

Не забравяйте да спазвате техниката на дишане, вдишвайте и издишайте през носа по време на свиване и отпускане на мускула. За максимален ефект упражненията на Кегел трябва да се изпълняват в комбинация с масаж и други тренировки.

Издърпване на мощност

Физическите упражнения за увеличаване и разтягане на сила се извършват в седнало положение. Преди процедурата трябва да затоплите пениса и да използвате лубрикант. След това хванете главата на пениса с пръсти, издърпайте го към себе си, завъртете органа наляво и надясно, като правите интервали между завъртанията за няколко секунди. За да увеличите пениса, е препоръчително да правите 5-6 подхода дневно. Може да има известен дискомфорт по време на процедурата. В никакъв случай не трябва да се допуска появата на болка. Силната болка, обхванала пениса, е непосредствена причина да посетите лекар.

Кръгово екструдиране

Можете да направите пениса по-мощен чрез кръгово разтягане, което е подобно на силови упражнения. Разликата се състои във факта, че при дърпане на пениса движенията се извършват по посока на часовниковата стрелка. Основното условие за изпълнение на тази техника за повишаване на мъжествеността е да направите поне 20 завъртания в една сесия. Желателно е кръговото разтягане да се комбинира с други видове силово разтягане, масаж. Някои мъже твърдят, че по този начин за един месец домашно обучение можете да увеличите пениса с 1-2 см.

jelqing

Jelqing е техника за увеличаване на размера, обема и масата на пениса. Въз основа на изтласкване на кръв от пубиса към главата. Преди елкинг е важно пениса да се затопли добре. След това се опитайте да постигнете непълна ерекция, хванете фалоса с два пръста, стиснете малко, бавно преместете ръката си по органа. Натискът на ръката не трябва да причинява болка. Периодично, за да увеличите допълнително пениса, можете да извършвате малките му потрепвания за половин секунда. Такова леко разтягане ви позволява бързо да увеличите размера му. За да увеличите основата на фалоса, можете да направите обратни джелкове (от главата до пубиса).

Първият път при извършване на елкинг ще е необходимо смазване (лубрикант), за да не се причини увреждане и възпаление на деликатната кожа. За да увеличите пениса, е препоръчително ежедневно ежелиране в продължение на поне 10 минути.

Можете да увеличите мъжкото достойнство с различни упражнения. Много упражнения за уголемяване на пениса у дома са ефективни, практически безопасни. По-добре е да не практикувате класове с товар или помпа, тъй като има вероятност от сериозно нараняване. За да овладеете по-добре методологията на обучение, можете да гледате видеоклипове за това как да увеличите пениса на уебсайтовете на уролози, сексолози. В интернет можете да намерите и прочетете книги по тази гореща тема. Един от великите автори, Арън Кемер, е написал страхотен бестселър за упражненията за уголемяване на пениса, които можете да правите у дома. Невъзможното е възможно. Мъж, който непрекъснато прави упражнения, в крайна сметка ще увеличи фалоса си, ще повиши самочувствието и ще даде на половинката си приятни моменти на полов акт.