Увеличение на пениса със сода за хляб

Содата бикарбонат е фино кристално вещество, което се използва в медицинската практика като неутрализатор при изгаряния и висока киселинност в стомаха. Систематичната употреба на продукта има благоприятен ефект върху функционирането на органите на храносмилателната система, поради което някои мъже го използват, за да увеличат потентността и да увеличат размера на пениса.

влюбена двойка

Но преди да увеличите пениса си със сода, трябва да се запознаете с основните характеристики на използването на бял прах. Содата има изразени антиоксидантни (антиоксидантни) свойства, както и способността да прочиства кръвоносните съдове от холестеролните плаки. Подобряването на пропускливостта на кръвоносните капиляри има благоприятен ефект върху трофиката на тъканите, но това не влияе върху уголемяването на пениса. Евтин продукт е в голямо търсене сред мъжете, които се стремят да увеличат размера на пениса. Малко хора обаче знаят, че използването на натриев бикарбонат за коригиране на размера на пениса на практика не дава желания ефект.

Относно содата

Содата за хляб (натриев бикарбонат) е нетоксично вещество, което съдържа киселинната сол на натрия и карбоновата киселина. Белият прах има солен вкус, поради което, когато голямо количество от продукта се приема през устата, често се появява дразнене на стомашно-чревните лигавици. В традиционната медицина разтворът на сода за хляб често се използва като антисептик или киселини. Киселинно-неутрализиращото вещество се препоръчва за употреба от лица, страдащи от висока киселинност, с цел предотвратяване на язва на стомаха.

Натриевият бикарбонат е по същество алкал, така че прекомерната употреба може да доведе до дехидратация.

В алтернативната медицина содата за хляб се използва за заздравяване на рани по повърхността на кожата. Някои представители на силния пол обаче използват натриев бикарбонат, за да коригират размера на гениталния орган и да подобрят потентността. Според експерти финокристалният прах по никакъв начин не влияе на микроциркулацията на кръв в пениса. В допълнение, системното прилагане на сода върху кожата може да провокира дразнене и кожни дерматологични заболявания.

Полезни свойства на содата

Вярно ли е, че содата за хляб увеличава пениса? Веднага трябва да се отбележи, че алкализиращото вещество не влияе пряко върху процеса на развитие на тъканите. При правилно използване на продукта нивото на киселинност в организма се нормализира, което има благоприятен ефект върху редокс процесите. Това е една от ключовите причини за укрепване на тялото като цяло и подобряване на трофиката на тъканите.

Пиенето на сода за хляб в разтвор ще помогне за нормализиране на рН в стомаха, но това няма да повлияе на размера на фалоса. Възможно е да се увеличи дължината и ширината на гениталния орган без операция, но за това е необходимо да се използват специални медицински устройства (вакуумна помпа, удължител), чието действие е насочено към разтягане на тъканите. В този случай ефективността на процедурата ще стане очевидна след около месец терапия.

Изразените терапевтични свойства на натриевия бикарбонат включват:

Възстановяване на киселинно-алкалния баланс

Натриевият бикарбонат е част от лимфоцитите и кръвната плазма, поради което използването на разтвор на сода помага за изравняване на киселинно-алкалния баланс. Правилно приготвеното лекарство ще помогне за пречистване на организма от токсични вещества и токсини, които забавят биохимичните реакции. Това от своя страна ще доведе до увеличаване на устойчивостта на организма и ускоряване на клетъчната митоза. В този случай трябва да използвате разтвор на сода с повишено внимание, тъй като излишъкът от продукта в организма може да причини дехидратация и развитие на стомашно-чревни заболявания.

Ускоряване на биохимичните реакции

Увеличаването на пениса със сода е невъзможно, въпреки че продуктът наистина помага за алкализиране на тялото. Намаляването на концентрацията на токсични вещества в кръвта и меките тъкани стимулира синтеза на аминовитамини, които включват тиамин (витамин В1), холин (витамин В4), пиридоксин (витамин В6), кобаламин (витамин В12). Витамините от група В са включени в състава на хранителните добавки за уголемяване на пениса. Но за да допринесе наистина за производството на необходимото количество витамини в организма, содата ще трябва да се консумира в много големи дози, което е изпълнено с ужасни последици.

Почистване на стените на кръвоносните съдове от холестерол

Содата влияе върху липидния метаболизъм в тъканите, а също така намалява концентрацията на така наречения "лош" холестерол в организма. Последващото почистване на стените на кръвоносните съдове от липофилни вещества увеличава вътрешния им диаметър. Ако използвате гореща вода със сода в малки дози, тя ще възстанови нормалната пропускливост на капилярите и кръвообращението в тъканите.

сода бикарбонат за уголемяване на пениса

Според експерти натриевият бикарбонат не може действително да повлияе на еректилната функция и притока на кръв към пениса.

Неподходящият прием на натриев бикарбонат води до дразнене на лигавиците в храносмилателния тракт и подуване на корема.

Увеличаването на пениса със сода бикарбонат е не само невъзможно, но и опасно. излишъкът от алкали в тялото нарушава биохимичните реакции в тъканите. Ето защо, преди да увеличите пениса с киселинно неутрализиращо вещество, трябва да се консултирате с уролог.

Ефектът на содата върху репродуктивната система

Хормоналният дисбаланс е една от основните причини за недоразвитата тъкан на пениса. В този случай функционирането на ендокринната система е тясно свързано с работата на стомашно-чревния тракт. Развитието на заболявания на храносмилателния тракт в пубертета, по-специално неспособността на червата да абсорбират хранителни вещества, много често води до нарушаване на хормоналните нива. От своя страна недостатъчното производство на андрогени (тестостерон) влияе отрицателно върху скоростта на развитие на мускулите и еректилната тъкан в пениса.

Натриевият бикарбонат има благоприятен ефект върху функционирането на храносмилателния тракт, което предотвратява развитието на редица ендокринни патологии.

Увеличаването на пениса с помощта на сода за хляб обаче не е възможно, тъй като продуктът не е в състояние да повлияе на производството на андрогени в мъжкото тяло и следователно на скоростта на развитие на гениталиите.

Начини за използване на сода

Може ли сода за хляб да се приема през устата? Гастроентеролозите предупреждават, че когато се приема соден разтвор през устата, концентрацията на киселинно неутрализиращи вещества трябва да е малка. Прекомерната употреба на натриев бикарбонат може да причини дразнене и възпаление на стомашната лигавица. Няма смисъл да се използва сода за уголемяване на пениса, но е възможно да се премахнат киселини и последиците от термични изгаряния с негова помощ по два начина:

Устно

Основният принцип на използването на разтвор на сода не е комбинирането на процеса на храносмилане с пероралния прием на натриев бикарбонат. По време на храносмилането на храната в стомаха попада киселина, която се неутрализира с алкали. За да предотвратите разпадането на храната в стомаха, можете да използвате сода час преди или час и половина след хранене. За правилното приготвяне на разтвора е необходима приблизително 1/3 ч. л. изсипете 200 мл гореща вода в бял прах. Разтворът се консумира най-добре на гладно 15-20 минути след събуждане.

Външно

За да се ускори зарастването на рани по повърхността на кожата, препоръчително е содовият разтвор да се прилага външно. Има два основни метода за използване на фин кристален прах:

  • алкални бани: добавете малко количество натриев бикарбонат в съд, пълен с гореща вода; марлята се навлажнява в приготвения разтвор, с помощта на който повърхността на раната се измива 2-3 пъти на ден;
  • козметични кремове: Вазелин, масажно масло или бебешки крем се използват като основа за приготвянето на крема, към който се добавят ½ ч. л. Газирани напитки; редовното използване на крема може да омекоти кожата и да предотврати развитието на гнойно възпаление в зоните на увреждане на тъканите.

Натриевият бикарбонат действа като стимулатор на биохимичните процеси в меките тъкани. Но преди да използвате праха за лечебни цели, той трябва да бъде изплатен без грешка. Всеки, който е пил разтвор със сода, без да измества въглеродния диоксид от нея, знае, че с течение на времето това води до подуване и метеоризъм. Уролозите предупреждават, че уголемяването на пениса със сода бикарбонат може да бъде опасно за здравето. Ако нанесете натриев бикарбонатен мехлем върху пениса, впоследствие това ще доведе до дехидратация на епидермиса и поява на пукнатини по повърхността му.

Експертен съвет

Кисело-неутрализиращ прах, който не влияе върху размера на пениса, трябва да се използва в съответствие със специфичните препоръки на лекарите, тъй като содата често води до възпаление на стомаха. Неподходящата употреба на продукта влошава здравето и води до усложнения. Ето защо содата бикарбонат за уголемяване на фалоса не се използва в традиционната медицина.

Важно е да се разбере, че алкализиращите лекарства в най-добрия случай нормализират нивото на киселинност в стомашно-чревния тракт и предотвратяват развитието на бактерии. Използването на фино-кристален прах не влияе върху дължината и обиколката на гениталния ствол.

Преди да използвате натриев бикарбонат, препоръчително е да прочетете следните препоръки на експерта:

  • за перорално приложение можете да използвате само гасена сода (преди употреба тя се залива с гореща вода, чиято температура не трябва да бъде по-ниска от 60 ° C);
  • не можете да използвате натриев бикарбонат в случай на обостряне на хронични стомашно-чревни заболявания;
  • содов разтвор се препоръчва да се консумира горещ 1-1, 5 часа преди хранене 2 пъти на ден не повече от 4 поредни дни;
  • оптималната доза на праха е от 1/3 ч. л. за 200-250 мл гореща вода.

Увеличаването на пениса със сода е противопоказано при лица, страдащи от ниска киселинност на стомаха.

Заключение

От гореизложеното следва, че увеличаването на пениса със сода не само няма смисъл, но и може да навреди на здравето.

Продължителното перорално приложение на алкализиращи разтвори е изпълнено с дразнене на лигавиците и дехидратация на тялото. Според експерти е просто невъзможно да увеличите пениса с помощта на кремове или прахове. Възможно е да се повлияе на размера на пениса само чрез физиотерапевтични процедури, специални симулатори и фалопластика.