Увеличаване на пениса

Общоприето е, че почти всички мъже без изключение искат да имат членголеми размериотколкото е. Разбира се, такова грубо обобщение не е съвсем справедливо. Според различни източници обачеоколо 45 - 55% от мъжете не са доволни от размера на пениса си. . .

И въпреки че въпросът за предпочитания размер на мъжкото достойнство за мъже и жени остава спорен, трябва да се признае, че на възможностите за увеличаване на размера на пениса винаги се е обръщало много внимание.

Лъжи и истини за уголемяването на пениса.

Размерът на пениса е важна тема за почти всеки мъж. Който и да работи, независимо от националността си, независимо от доходите, характера и възрастта, почти всичкимъжът малко или много често се замисля дали има нормален размер на пениса. . .

среден размер в сантиметри

В реалния живот средните стойности на дължината на пениса по време на сексуална възбуда варират от 13 до 16 cm.

Естествено, безскрупулните производители и рекламодатели не можеха да не се възползват от това състояние на нещата: сега на мъжете се предлагат много методи, предназначени да увеличат размера на пениса - бързо, безопасно и гарантирано! Разбира се, в по-голямата част от случаите това е чиста измама.

Нека да дадемНай-очевидните фалшиви обещания за уголемяване на пениса. . .

FALSE 1. Таблетки и капсули от Интернет.

Независимо дали са евтини или скъпи, тези продукти обещават да увеличат размера на пениса поради наличието на различни билки, витамини, екстракти, хормони и т. н.

Истина:всъщност такива "лекарства" не са в състояние наистина да променят размера на пениса. В най-добрия случай подобни "хапчета" няма да повлияят на нищо. В най-лошия случай -възможна вреда за организма. . .

Спрете да приемате хапчета, без да се консултирате с Вашия лекар; избягвайте приема на лекарства, които се продават само в Интернет и не са представени в аптечната мрежа.

FALSE 2. Лосиони, кремове и всякакви мехлеми за уголемяване на пениса.

Истина:тези продукти често съдържат дразнещ компонент (например на базата на пипер). Понякога това може да доведе до временно увеличаване на размера на пениса поради повече или по-малко изразен оток на тъканите. Но подуването ще премине и размерът ще се върне в първоначалното си състояние. При редовна употреба на дразнители съществува риск от хронично възпаление на тъканите.

FALSE 3. „Шокови" смеси, „техники за чудодейно израстване на пениса" и др.

Говорим за предполагаемо „измислени" луди начини за уголемяване на пениса: например чрез триене със содови разтвори с оцет, тинктури от черен пипер и т. н.

Истина:всички тези „рецепти" използват лековерността на хората (особено възрастните хора) и са предназначени да насочат вниманието към рекламата.

Имайте предвид, че такива препоръки, колкото и примамливи да изглеждат, нямат никаква сериозна обосновка и, следвайки ги, можете да си навредите.

Ефективни методи за уголемяване на пениса.

Ефективните методи за уголемяване на пениса включват:

  1. "Естествено уголемяване на пениса"чрез сцепление (разтягане) или под въздействието на локално отрицателно налягане (LOD);
  2. хормонална терапия;
  3. хирургични операции.

„Естествено уголемяване на пениса", LLP.

За т. нар. Могат да се използват устройства за „естествено уголемяване на пениса" за сцепление (разтягане) на пениса (удължители), както и вакуумни устройства (помпи, апарати за терапия с локално отрицателно налягане).

вакуумна помпа за уголемяване на пениса

Вакуумните устройства разтягат тъканите на пениса (corpus cavernosum и corpus spongiosum) и временно увеличават притока на артериална кръв към пениса.

структура на пениса

Тези устройства са безопасни, когато се използват правилно. Те могат да им навредят само при умишлено прекомерно излагане на ниско налягане (въпреки болезнените усещания): в този случай са възможни разкъсвания на капилярите с образуване на хематоми, временно образуване на оток на пениса.

Систематичното и продължително използване на вакуумна помпа може да доведе до увеличаване на дължината и диаметъра на пениса. Но ефектът не трае дълго: след спиране на използването на вакуумната помпа, размерът на пениса бързо се връща в първоначалното си състояние. Освен това,редовното използване на вакуумни устройства може да доведе до преразтягане на кавернозните тела, което причинява временно отслабване на ерекцията (пенисът става по-мек по време на ерекция).

В този случай причината за отслабването на ерекцията е увеличаване на обема на кавернозните тела без съответно увеличаване на артериалния кръвен поток.

как се получава ерекция

При значително увеличаване на обема на кавернозните тела, обичайното количество кръв, протичащо през дълбоките артерии, може да не е достатъчно, за да запълни напълно каверните с кръв. В този случай tunica albuginea на кавернозните тела няма да стисне достатъчно силно венозния сплит и следователно кръвта от кавернозните тела ще се изхвърли в еферентната вена - не може да се получи пълноценна твърда ерекция. Когато изтичането на кръв през венозната система надвишава притока на кръв през артериите, те говорят завено-оклузивна еректилна дисфункция. . .

Това е важно нещо, което трябва да знаете, когато се опитвате да увеличите пениса си!

За висококачествен интимен живот и пълно сексуално удовлетворение на всеки от партньорите, сковаността на пениса по време на ерекция е не по-малко важна от неговия размер.

Използването наудължители на пениса. . . Удължителите са предназначени за разтягане на пениса и увеличаване на дължината му (нодиаметърът на пениса не се увеличава при носене на удължителя). Използването на удължители, като вакуумни устройства, е един от най-ефективните методи за увеличаване на дължината на пениса.

удължител за уголемяване на пениса

Ако удължителят се носи много месеци, постигнатото увеличение на дължината на пениса остава дълго време. Нопри използване на удължител съществува риск от преразтягане на кавернозните тела, което може да доведе до отслабване на еректилната функция. . .

За да се увеличи размерът на пениса с помощта на вакуумна помпа или удължител, без да се отслабва ерекцията, е необходимо едновременно с увеличаване на обема на кавернозните тела да се осигури увеличен приток на кръв към пениса при възбуда.

С други думи, важно е да се постигне появата на съдоразширяващ ефект и по този начин да се увеличи притокът на артериална кръв към гениталиите по време на ерекция.

За тези цели могат да се използват лекарства от групата на фосфодиестеразните инхибитори от тип 5. Въпреки това, неконтролираната употреба на тези лекарства може да навреди на мъжете: тези лекарства имат редица нежелани странични ефекти от страна на сърдечно-съдовата система. В допълнение, при продължителна употреба на инхибитори на фосфодиестераза тип 5 се формира фармакологична зависимост, която може да доведе до постепенно увеличаване на дозата на лекарството и в крайна сметка до загуба на способността за полов акт, без да се пие хапче. Имайте предвид, че компетентните уролози предписват инхибитори на фосфодиестераза тип 5 много внимателно и само при тежка еректилна дисфункция.

Алтернатива на фосфодиестеразните инхибитори от тип 5 е използването на физически методи на експозиция.

Говорим за използването на някои електротерапевтични фактори, като:нискочестотно импулсно магнитно поле, лазер с ниска интензивност, поляризирана светлина във видимия и инфрачервения диапазон. . .

Комбинираното използване на различни физически фактори на влияние може значително да увеличи общия ефект на физиотерапията.

машина за уголемяване на пениса

Магнитотерапията и фототерапията с курсова употреба (10 или повече процедури, извършвани най-малко 3 пъти седмично) имат подчертан вазодилататорен ефект, който увеличава кръвообращението в пениса и подобрява артериалния кръвен поток по време на ерекция.В този случай съдоразширяващият ефект продължава дълго време:до 2 - 3 месеца. . . По този начин,едновременно с постепенно увеличаване на обема на кавернозните тела под въздействието на локално отрицателно налягане, притокът на артериална кръв се увеличава, което дава възможност да се компенсира отрицателният ефект от преразтягане на кавернозните тела. . .

Хормонална терапия.

Употребата на дихидротестостерон с цел увеличаване на размера на пениса може да бъде предписана на мъже с аномалии в развитието на пениса. В тези случаи размерът на изправения пенис не надвишава 10 см (т. нар. „Микропенис"). Причината за това състояние е нарушение на пубертета, свързано с липса на дихидротестотерон.

Хормоналната терапия има странични ефекти (напр. Плешивост).

Хирургични операции.

Разширяването на пениса е възможно чрез имплантиране на импланти в него (за това могат да се използват мускулни части, взети от места, където те не изпълняват значителна функция).

Лигаментотомията е операция за уголемяване на пениса чрез прерязване на поддържащия лигамент на пениса.

анатомия на мъжки член

При юноши и млади мъже с малко сексуален опит поддържащите връзки на пениса са къси и сковани, пенисът гледа нагоре, когато е изправен или е напълно притиснат към стомаха. При по-възрастни мъже с развити връзки пенисът не се повдига по време на ерекция, а се намира приблизително успоредно на земята. С разтягане на връзките ъгълът на пениса се променя по време на ерекция и дължината му също се увеличава.

Хирургичното трансектиране на поддържащите връзки на пениса, последвано от разтягане с удължител, може да увеличи дължината на пениса.

преди и след операция за уголемяване на пениса

След лигаментотомия дължината на пениса се увеличава, той става по-тежък и при изправяне гледа надолу.Операцията не води до увеличаване на дебелината на пениса. . .

Възможни усложнения на операцията: еректилна дисфункция, болезнена ерекция.