Списък с начини за уголемяване на пениса у дома

момичето е изненадано от увеличения размер на пениса на мъжа

Почти всеки трети мъж тайно иска да увеличи пениса си, въпреки че не всеки решава да предприеме такава радикална стъпка. Днес специалистите са разработили и предлагат много методи за уголемяване на мъжкия генитален орган, но най-високите нива на ефективност все още остават при метода на операцията. Операцията има редица недостатъци - висока цена и рискове.

Въз основа на това много мъже предпочитат да търсят начини за увеличаване на пениса си у дома в различни източници и в Интернет. Най-важните причини за желанието за уголемяване на пениса са недоволството от сексуалния партньор, както и психологическите проблеми на самия мъж. Но преди да търсите такива методи, трябва да се запознаете с общоприетите норми за размери, без влияние на стереотипите и неразумните модели.

Възможно ли е по принцип да увеличите пениса?

Първият въпрос, който възниква при много мъже, е дали е възможно изобщо да се увеличи размерът на пениса без операция.

измерване размера на пениса

Но преди да пристъпите към изясняване на този въпрос, струва си точно да определите собствените си размери, да ги сравните с физиологичните норми, за да оцените по този начин възможността за увеличаване на пениса.

За справка!Ако пенисът на мъжа е дълъг 14-18 см и 3-4 см в диаметър, няма нужда да го увеличавате и подобни стремежи на мъжа са резултат от психологически проблеми.

В момента съвременната медицина и познанията на човечеството предлагат няколко начина как наистина можете да увеличите пениса. А именно:

 • операция, скъпа и много рискована стъпка;
 • удължител, тоест специализирано устройство за удължаване на пениса;
 • помпа с вакуумен метод за разтягане на тъканите на пениса;
 • кремове и спрейове за уголемяване на дома с временен ефект;
 • мастурбация и масаж, които загряват и разтягат тъканите на пениса.

За да постигнете страхотни резултати в домашни опити и бързо да увеличите пениса, можете да прибегнете до няколко метода наведнъж. Комбинираният подход в този случай ще играе само в ръцете на човека в неговите стремежи и желания.

Как да увеличите пениса си у дома без операция?

Въпреки очевидния скептицизъм относно това как можете да увеличите пениса си у дома, повечето от запалените скептици все още се опитват да изпробват техниките върху себе си. В крайна сметка само личният опит може да се превърне в точно потвърждение дали подобни усилия работят или все още са развод. Основното правило за постигане на резултати е системното изпълнение стриктно в съответствие с препоръките.

Упражнения

добра ерекция след уголемяване на пениса

Експертите са разработили специални упражнения, чието редовно изпълнение води до загряване и разтягане на тъканите на пениса, което означава, че можете да увеличите размера на пениса у дома.

 • Първо, кожата на пениса трябва да се загрее за по-голяма еластичност на тъканите. Солта, загрята в тиган, се поставя в тъкана торба, след което се нанася върху пениса.
 • След това трябва да постигнете състояние на ерекция, но в същото време да спрете половата възбуда наполовина. За това мъжът ще се нуждае от специална смазка.
 • След това с два пръста на ръката се прави пръстен, който се затваря в основата на пениса. Притискайки здраво пръстена, той се извършва до самата глава, сякаш се опитва да разтегне пениса на дължина.
 • Не е нужно да докосвате главата, докато изпълнявате упражнението. Първо се извършват около 40 разтягания, като постепенно се увеличават до 200 пъти.

Това упражнение за уголемяване на пениса се нарича Jelqing или техниката на двойно виждане. В резултат на това тъканите на пениса се затоплят, което означава, че стават податливи на разтягане.

Масаж

масажирайте, за да увеличите размера на пениса

Има и друг метод, как можете безболезнено и безплатно да увеличите размера на пениса у дома. В допълнение към размера, потентността на мъжа също се увеличава значително. Преди масажни упражнения първо загрейте кожата с помощта на лубриканти. Но най-ефективен е мека кърпа и билков чай за парна баня. Кърпата се навлажнява в горещ бульон, след което се нанася върху пениса за няколко минути.

Освен това масажът се извършва по два начина - масаж в спокойно състояние и по време на ерекция. Освен това и двете техники включват разтягане на тъканите. С помощта на дланите пенисът трябва да се приведе малко в активно състояние, след което, притискайки го, да го издърпате отстрани, надолу и нагоре. В допълнение, пенисът може да се върти последователно по посока на часовниковата стрелка и обратно.

Специални устройства

Освен това можете да увеличите растежа на пениса у дома с помощта на специални устройства. Съвременният пазар предлага много продукти за такива цели, но най-ефективни са вакуумните и хидравличните помпи, както и удължителите.

 1. Вакуумна помпа- апарат за засилване на кръвообращението и разтягане на тъканите на пениса, подобряване на еластичността на кръвоносните съдове и потентността. Такова устройство включва специална помпа, колба, която работи в тандем на принципа на отрицателното налягане. След това кавернозните тела на пениса се разтягат и разширяват, под прилив на кръв пенисът става по-голям.
 2. вакуумна помпа за уголемяване на пениса

  Инструкции:

  • първо се изпомпва въздух, в резултат на което под въздействието на отрицателно налягане кръвта се влива към пениса;
  • всеки ден трябва да използвате устройството от 5 до 20 минути;
  • по време на тренировка може да почувствате малко дискомфорт.

  Ако използването на вакуумна помпа причинява болка, подобни дейности трябва да се спрат или ефектът да се намали. Ако паралелно с помпата се използват специални кремове за уголемяване на пениса, резултатът няма да закъснее.

 3. Водна помпа- копие на вакуумна помпа, но налягането в този случай създава течност. В допълнение, тази помпа има лек ефект, предотвратявайки нараняване на пениса.
 4. хидропомпа за увеличаване размера на пениса

  Инструкции:

  • топла вода се вкарва в банята, така че нивото й да покрива мъжа до кръста;
  • трябва да легнете в топла вода за 5-10 минути, за да загреете гениталиите;
  • след това помпата се потапя под вода, след което в нея трябва да се вкара елемент;
  • поставете помпата равномерно около пениса, като поддържате скротума, преди да създадете вакуумен ефект;
  • с помощта на устройството се създава вакуум, след което мъжът трябва да се отпусне;
  • за да не се отпусне вакуумът, можете да извършите няколко люлеещи се движения.

  С помощта на такова устройство можете да увеличите дължината на пениса, като подобрите еластичността и твърдостта на тъканите и кръвоносните съдове. Освен това с помощта на такива упражнения можете да предотвратите и дори да премахнете еректилната дисфункция.

 5. Удължител- ортопедично устройство, което се използва у дома за уголемяване на пениса. Такова устройство гарантира няколко положителни промени наведнъж:
удължител за уголемяване на пениса
 • способността за увеличаване на дебелината на пениса и дължината му;
 • укрепване на твърдостта и здравината на пениса по време на ерекция;
 • увеличаване на продължителността на полов акт до 60%;
 • подобряване на анатомичната форма на пениса;
 • получените резултати остават до края на живота.

Правилата за прилагане изискват носенето на удължителя отначало малко, докато пенисът свикне с такива натоварвания. Средно трябва да го носите от 4 до 6 часа, като коригирате дължината на лентата, така че мъжът да не изпитва болка, а само малко дискомфорт. Ако е била провокирана силна болка, носенето на устройството се отлага за известно време.

За справка!Трябва да носите удължителя за 3-8 месеца, след което настъпва максимално разтягане и подравняване на пениса.

Спрейове и гелове

С помощта на определени фармацевтични продукти можете да увеличите главата на пениса и неговия размер, ако изберете правилното лекарство. Всеки ден фармацевтичната индустрия произвежда все повече и повече продукти за растежа на пениса. Но в същото време трябва да се помни, че такива средства обикновено приемат само временен ефект, докато те се прилагат върху кожата на гениталиите по предназначение.

Най-ефективните средства за растежа на пениса са тези, при които активното вещество е джинджифил, женшен, глицин или аргинин. Обикновено говорим за специални смазки, кремове и гелове, които се прилагат малко преди полов акт. След това компонентите проникват в кръвта, увеличавайки кръвообращението, както и затопляйки тъканите на пениса. Полученият ефект продължава около 3 часа.

Колко важен е размерът?

Според статистиката размерът на пениса е много по-важен за самите мъже, докато жените не ценят размера, а способността и способността да го използват. От гледна точка на анатомията и физиологията науката не веднъж потвърждава, че нормалният мъжки пенис трябва да има дължина 12-18 см. Освен това ръстът на мъжа, неговата тегловна категория, телосложение и раса играят важна роля роля тук.

Големият пенис не винаги е предмет на гордост за мъжете. Както показва практиката, голям пенис може да достави на жената по време на полов акт не много удоволствие, а, напротив, болка и дискомфорт. И стереотипите, че великата мъжественост е въпрос на гордост и признак на мъжественост, отдавна са разсеяни.

Предпазни мерки

консултация с лекар относно противопоказанията за уголемяване на пениса

Преди да прибегнете сами към техниките за уголемяване на пениса, трябва да се консултирате със специалист по такива въпроси. Най-често желанието за уголемяване на пениса е неоснователно, има ситуации, когато те могат да причинят вреда. Така например, специалните кремове и гелове за растеж на пениса могат да предполагат наличието на противопоказания, които е важно да се вземат предвид преди покупката.

За справка!Никакви упражнения или процедури за уголемяване на пениса не трябва да бъдат придружени от болка. Освен това експертите предупреждават, че рекламираният метод за това как да увеличите пениса със сода е пълна измислица.

Упражненията, масажът и използването на специални устройства могат да причинят травма на пениса, ако се използват тези техники, отклонявайки се от препоръките. Всяка техника трябва да започне от малко, като постепенно увеличава продължителността и интензивността на използване. И разбира се, не забравяйте да овлажнявате кожата на пениса, да загрявате тъканите преди процедури.

Понякога е достатъчно просто да се увеличи ерекцията.

За да увеличи пениса на мъжа, понякога мъжът просто трябва да постигне максимална ерекция. Поради действието на негативни фактори или поради сексуални разстройства, малък пенис може да е резултат от мудна и недостатъчно силна ерекция. Затова експертите съветват мъжете да прибягват до техниката на уголемяване на пениса и възстановяване на ерекцията чрез мастурбация.

Овлажнител първо се нанася върху пениса (можете да използвате крем за растежа на мъжкия пенис), след което можете да извършвате поглаждащи затоплящи движения с ръце. Когато пенисът е увеличен под въздействието на ерекция, е необходимо да се извършват движения нагоре и надолу, сякаш разтягане на кожата на пениса. Можете също така леко да стиснете пениса близо до главичката, което само ще увеличи притока на кръв.

мъж с увеличен пенис

Народни средства за защита

Традиционната медицина не предполага наличието на специални рецепти и инструменти, благодарение на които можете да увеличите размера на пениса. Но тя има в арсенала си такива инструменти, с които можете да подобрите еректилната функция и потентността. За това можете да използвате специални билки афродизиак - женшен, гинко билоба, мащерка или глог.

Полезни за подобряване на качеството на полов акт ще бъдат тинктура от див овес, тинктура от чесън, както и лечебно растение бели дробове. Е, медът и орехите се считат за най-важния фаворит на народните лекарства за мъжката генитална област.