Последици от уголемяването на пениса: странични ефекти от съвременните техники

Различни размери

Жените често повтарят: основното не е размерът, а способността да се използва. Но представителите на силния пол продължават да търсят отговора на въпроса: как да увеличат мъжкия член. Какво да направя за това? Какви техники са не само неефективни, но и опасни?

"Нормален размер"

Сексолозите вярват, че желанието за голямо достойнство се корени в далечното минало. В много древни култури фалическият символ означава сила и плодородие. Оказва се, че колкото по-впечатляващ е размерът на гениталния орган при мъжа, толкова той е по-силен, по-плодороден. Тази нужда е чисто социална, а не физиологична.

В състояние на ерекция дължината на пениса достига от 10 до 18 см. От гледна точка на науката средният размер е 12-17 см. Пенисът се счита за малък под 12 см, но 18 см вече е много голям.

Понякога недоволството от параметрите достига критично ниво, като се превръща в "дисморфично разстройство", в сравнение с анорексия. Само в този случай натрапчивото желание не е в отслабването, а в това как да увеличите мъжкия генитален орган.

Нарастващи методи

Има няколко популярни начина, по които мъжете използват за подобряване на параметрите на достойнството си. Те съдържат много нюанси, на които трябва да обърнете внимание, ако здравето е важно.

Таблетки, хормони, гелове, кремове

Тяхната ефективност е практически нулева. Никой гел или мехлем не могат да повлияят на клетъчното делене и таблетките по никакъв начин няма да разтегнат пениса. Използвайки кремове, можете да постигнете временно, леко удължаване до 1, 5 см за 5-6 часа поради затоплящия и съдоразширяващ ефект.

Трябва да се внимава при избора на такива лекарства. Те могат да съдържат опасни химикали, както и хормони и алергени. Евтините, нискокачествени продукти могат да причинят дразнене, увреждане на лигавицата и дори изгаряния.

Нормален размер на пениса от 10 до 18 cm

Има мит, че размерът увеличава хормона тестостерон. Това не е така, това засяга само самата сексуална функция. Без медицинско наблюдение употребата на лекарства за повишаване на тестостерона може да повлияе отрицателно на хормоналните нива, да доведе до безплодие и проблеми със сексуалните функции, до пълната им загуба.

Освен това в никакъв случай не трябва да използвате „народни средства", например смес от балсам, сода и други домакински компоненти. Увреждането на здравето може да бъде необратимо.

Вакуумна помпа

Един от най-популярните начини за увеличаване на мъжкия генитален орган. Ако го използвате заедно със затоплящи мехлеми, към дължината се добавят 1-3 см и до дебелината до 5 мм. Това също подобрява ерекцията. Но трябва да използвате помпата много внимателно, като спазвате всички инструкции и предпазни мерки, в противен случай можете да повредите лигавицата на пениса и кръвоносните съдове. Преди това е необходима консултация с андролог. За положителен резултат ще трябва да правите упражненията редовно.

Големият пенис е мечтата на всички мъже

Издърпване с тежести

Спирането на специални товари може да причини значителна вреда на здравето на мъжете. Лекарите казват, че наистина увеличават пениса до 3 см, но това е много опасно. Има шанс да се повреди лигавицата на кавернозните тела. Това води до болест на Пейрони, когато на пениса се образуват белези от белези. Те причиняват изкривяване на органа по време на ерекция и болезнени усещания по време на полов акт. Не може да се излекува. Струва си да помислите много внимателно, преди да прибегнете до този метод.

Масаж

Какво може да бъде опасно при масаж или „джелкинг", когато има мек ефект от основата до главата със забавена еякулация? Оказва се, че последиците могат да бъдат много неприятни, до деформация на органа, постоянна болка или приапизъм. Последното е сериозна патология, поради която ерекцията остава дори след еякулация, това води до загуба на преки функции на гениталния орган.

При атеросклероза, захарен диабет, проблеми с кръвоносните съдове, масажът е най-добре да се избягва изобщо.

Масаж за уголемяване на пениса

Хирургични операции

Единственият продукт, който дава гарантиран и осезаем, но чисто козметичен резултат. Операциите не засягат по никакъв начин сексуалните функции.

Какви са интервенциите:

  • Пластичната хирургия на препуциума, която дава увеличение на дължината с 1, 5-2 см, е най-простата и безвредна хирургическа интервенция.
  • Лигаментотомията е дисекция на лигамента между пениса и костта в надпубисната област. При ерекция пенисът изглежда по-дълъг, защото не се поддържа от връзки. Увеличението на теория може да бъде 3-5 см, но никой лекар няма да даде точни прогнози.
  • Поставянето на импланти помага да се направи пениса по-дебел с 5-10 мм.
  • Протеза на пениса - дава ефект както на удебеляване, така и на удължаване.

Хирургията изобщо не е панацея. Проблемите от него могат да се окажат много по-големи от получения резултат. Импотентност, белези, загуба на усещане, инфекции - непълен списък на възможните усложнения.

Резултат след операция за уголемяване на пениса

Всички операции на пениса са предназначени за справяне с физиологични проблеми като уриниране, травма и вродени дефекти.

Вместо да се опитвате да повишите мъжкото достойнство по не най-сигурните начини, може би си струва да използвате сексуални техники. Те могат да доставят много удоволствие и на двамата партньори.