Всичко за удебеляването на пениса. 5 най-добри метода да направите пениса си дебел

нормален диаметър на пениса

Много мъже се интересуват от отговора на въпроса как да увеличат дебелината на пениса и дали изобщо е възможно да се направи това. Сега това е осъществимо и за това можете или да инвестирате малко пари, като извършите операция, или да се ограничите до малки разходи за специални устройства или вещества. Или можете напълно да избегнете финансови загуби, като постигнете загуба на тегло у дома с помощта на упражнения.

Възможно ли е да се увеличи дебелината на пениса

Въпросът за увеличаване на дебелината на пениса е обсъждан няколко пъти и е получил редица отговори, потвърдени в практиката. Увеличаването на диаметъра на пениса е възможно за мъже с всякакви доходи, тъй като светът е разработил редица възможности за постигане на резултати.

Потенциален резултат

кога да увеличите пениса си

При зададените въпроси относно удебеляването на пениса е важно какви резултати могат да бъдат постигнати. Резултатите са доста разнообразни и зависят пряко от първоначалния размер и избраните методи за промяна на желания параметър на пениса. Въпреки това, ако говорим за средни стойности, максималното удебеляване е възможно до 3 см.

5 най-добри начина

Методите за удебеляване на пениса са разнообразни и сред тях могат да бъдат изброени следните:

 • дюзи;
 • Операции;
 • помпи;
 • Упражнения;
 • Кремове, гелове, мазила, спрейове.

Всяка от опциите си струва да се обсъди по-подробно. Да разбере кое е по-изгодно и удобно за мъжа.

Дюзи

приставки за пениса

В днешно време има много устройства за удебеляване на мъжкия пенис. А един от много популярните и бързи варианти са приставките за удебеляване и удължаване на пениса.

Този артикул не дава трайни резултати и се използва директно по време на секс, но бързо и лесно коригира дебелината на пениса.

Операция

Като се имат предвид многото противоречия в дискусиите сред мъжете,  хирургията за удебеляване на пениса е най-ефективният вариант. Винаги ще даде приличен резултат.

операция за уголемяване на пениса

Има няколко хирургически варианта:

 • Липофилинг;
 • Лигаментотомия;
 • Трансплантация на мускулна тъкан;
 • Възможност за хирургична интервенция по техниката "Перовик";
 • Вкарване на топчета в пениса.

водна помпа

С помощта на вакуумна помпа мъжът може да удебели пениса си у дома без много разходи и усилия. Механизмът на действие на помпата е да създаде вакуум около пениса. Той увеличава притока на кръв към corpora cavernosa и насърчава разширяването. Това дава резултат под формата на увеличаване на диаметъра и дължината.

вакуумна помпа за уголемяване на пениса

Резултатът ще бъде краткотраен и е по-добре да използвате помпата непосредствено преди секс.

Упражнения

Когато говорим за това как да увеличим дебелината на пениса у дома, не трябва да забравяме за упражненията.

упражнения за уголемяване на пениса

Сред тях на първо място ще бъде джелкингът, който е най-лесният за изпълнение.

Мехлеми, гелове и спрейове

Използването на кремове, гелове, мехлеми или спрейове е доста ефективен вариант за удебеляване на пениса, но достойни резултати се получават само когато тези продукти се използват заедно с други методи.

мехлеми и гелове за уголемяване на пениса

Сега има много лекарства за промяна на диаметъра на пениса, те се разделят според продължителността на действие на:

 • Краткосрочни, които се използват главно непосредствено преди секс;
 • Дългосрочно, чиято употреба трябва да се повтаря редовно;
 • Спомагателни, те са насочени към подобряване на качеството на секса.

Особености на методите

Накрайник за удебеляване на пениса, първият изброен в опциите за промяна на диаметъра на мъжеството. Просто се поставя върху пениса преди секс и се отстранява след еякулация. Липофилингът, представен на първо място в списъка с операции, е трансплантация на мастна тъкан на мъж в собствения му пенис.

приставка за удебеляване на пениса

В този случай необходимият материал се взема от проблемните зони на тялото на пациента и след това се инжектира подкожно в пениса, което води до равномерното му удебеляване. Предимството на тази процедура е минималната вероятност от отхвърляне на инжектираната тъкан. Трансплантацията на мускулна тъкан се използва за удебеляване на пениса до 3 см.

инжекции за увеличаване на пениса

От гладките мускули на пресата на фасцията на мишницата се взема част от влакна, които по време на операцията ще бъдат увити около кавернозните тела под кожата. Този резултат ще остане с мъжа завинаги, но ще изисква търпение поради дългия период на възстановяване, който отнема до една година.

операция за удебеляване на пениса

"Перовик" е доста сложна операция, която включва отделянето на всички тъкани, които изграждат пениса, и вмъкването на малки участъци от хрущялна тъкан между тях. Що се отнася до имплантирането на топчета под кожата на пениса, тази процедура е доста проста и се използват специални топчета, направени от индивидуално подбран хипоалергенен материал.

как да използвате вакуумна помпа за пенис

Когато говорим за това как се използват вакуумните помпи, може да се изненадате от простотата на това устройство. Пенисът се поставя в специална форма, след което налягането постепенно се повишава до отрицателни нива, което се извършва с помощта на помпа.

Обръщайки внимание на упражненията и говорейки по-специално за jelqing, можете да обърнете внимание на това колко лесно се извършва тази манипулация.

jelqing за уголемяване на пениса

Като начало мъжът достига състояние на непълна ерекция. След това обвива пениса в основата с пръстен на палеца и показалеца. Бавно и с лек натиск той движи пръстите си от корена по дължината на тялото към главата и след това сменя ръцете си. За предотвратяване на нараняване се използват лубриканти или масажни масла, както и собствената ви слюнка.

Кремовете, геловете, спрейовете и мехлемите са най-лесни за използване, дори в сравнение с вакуумните помпи и приставките. Те се прилагат предимно външно, като триенето не отнема много време, поради бързото усвояване на лекарството. Освен това производителите добавят инструкции към всеки продукт, които обясняват как правилно да нанесете гела, крема, спрея или мехлема.

Най-безопасните и ефективни методи у дома

За начинаещи, които искат да опитат да увеличат диаметъра на пениса у дома, най-простите и безопасни методи са:

 • дюзи;
 • помпи;
 • Упражнения;
 • Кремове, гелове и мехлеми;
 • Джелкинг.

Тези техники и техните характеристики вече са описани в тази статия. Условната безопасност на тези опции ще изисква запознаване с техните противопоказания и възможни странични ефекти.

Възможни нежелани реакции и противопоказания

момичето е доволно от размера на пениса

Приставките са безопасен вариант за удебеляване на пениса ви у дома. Въпреки това, ако материалът е неправилно избран, е възможна странична реакция под формата на алергия към него. И ако размерът на притурката е избран неправилно, може да настъпи нараняване на пениса и най-незначителните последици са триене и мазоли.

В случай на хирургична интервенция като липофилинг, страничният ефект ще бъде образуването на малки белези. Но най-големият проблем за мъжа ще бъде, че мастната тъкан ще се разтвори с течение на времето и пенисът ще стане неравен и бучки. Това ще изисква повторение на операцията или изчакване за пълно разрешаване. Ако говорим за удебеляване с трансплантация на мускулна тъкан, тогава страничният ефект от такава манипулация ще бъде:

 • Белег в областта, от която ще бъде взет материалът за операцията;
 • Тежкото психологическо състояние на пациента по време на периода на възстановяване поради неприятния вид на пениса в следоперативния период.

Странични ефекти от техниката Perovik:

 • Намалена или загуба на чувствителност;
 • Отслабване или загуба на ерекция;
 • Възпалителен процес;
 • Отхвърляне на имплантирана хрущялна тъкан;
 • Развитие на гангрена;
 • Неправилно сливане на тъкани;
 • Поява на белези.

Ако човек имплантира топки под кожата, той може да срещне грешен избор на материал. Това впоследствие ще доведе до отхвърляне и възпаление с риск от отстраняване на част от пениса. Използването на вакуумна помпа има строги противопоказания, които включват склонност към кървене, прием на лекарства за разреждане на кръвта и нарушения на кръвосъсирването.

резултат от уголемяване на пениса

Упражненията за удебеляване на пениса, например jelqing, имат такива противопоказания като наличието на наранявания, драскотини или пукнатини по кожата на пениса. И също така, при никакви обстоятелства тези упражнения не трябва да се изпълняват, ако човек почувства болка. Сред противопоказанията за употребата на гел, спрей, мехлем или крем е свръхчувствителността към веществата, включени в продукта. Ето защо, преди да закупите лекарството, се препоръчва да направите тест за алергия и да се уверите, че е безопасно.

И така, на въпроса дали е възможно да се увеличи дебелината на пениса, беше получен положителен отговор. И след това на мъжа му остава малко да направи, той трябва само да избере най-удобния за него вариант. В това той може да се ръководи както от целите и сроковете за постигането им, така и от финансовите си възможности. Които са изключително важни за някои варианти за въздействие върху мъжкото достойнство.