Как да увеличите пениса си без операция и реално ли е? Преглед на техниките

Не всеки мъж, който се чуди за уголемяване на пениса, ще се реши на операция и такова нежелание е напълно разбираемо и оправдано. В тази статия ще разгледаме други, неинвазивни методи за уголемяване на пениса. Струва си да се отбележи, че такива методи изискват търпение, време и постоянство, тъй като те не са в състояние да дадат бързи резултати и не са подходящи за тези, които напускат часовете, без да получат желания ефект в рамките на няколко дни.

Като начало се препоръчва да изберете кратки тренировъчни сесии с по-нежни техники и след това, след като постигнете известен напредък, преминете към по-сериозни.

Защо голям пенис е желателен?

желание да имате голям пенис

Каква е причината за стремежа на мъжете към по-голям пенис? Медицинските експерти отбелязват, че често абсолютно средните нормални размери, които са в рамките на нормата, се считат от собствениците им за недостатъчни и стават причина за комплекси и проблеми в интимния живот. Може да има няколко причини за това:

 • От древни времена изключителният размер на пениса е бил знак за доминиране на един индивид над друг;
 • Тази психологическа нагласа е честа причина за сравняване на размера с параметрите на други представители на по-силния пол, което води именно до появата на комплекси и психологически дискомфорт;
 • Някои ограничения в позициите по време на полов акт - трябва да изберете специални, които правят проникването по-дълбоко;
 • Една от най-често срещаните причини е битуващият и до днес мит, че удоволствието на партньора по време на интимност е свързано с размера на пениса на мъжа.

Нехирургични методи за уголемяване на пениса

Тези нехирургични техники включват:

 • физически упражнения, масаж и други мануални техники, които ви позволяват да увеличите пениса си без операция;
 • използване на лекарства през устата под формата на лекарства и таблетки;
 • прилагане на външни средства за уголемяване на пениса под формата на гелове и кремове.

Външни средства

Този метод за уголемяване на пениса без операция включва различни кремове, гелове, мехлеми и спрейове за уголемяване на пениса. Имат локално, тъканно дразнещо действие. В допълнение, с помощта на такива лекарства можете да увеличите либидото и да засилите ерекцията. Ефектът от уголемяване на пениса се постига чрез увеличаване на притока на кръв към пениса, което от своя страна увеличава кавернозните тела, които изграждат тъканите на гениталния орган.

Избрахме няколко външни средства за уголемяване на пениса без операция, известни със своята ефективност. Трябва обаче да се отбележи, че тези и други подобни лекарства ще работят само като допълнителна мярка, съчетана с механични влияния - например с ръчни техники.

Перорални лекарства и добавки (нехормонални)

В момента няма нито едно „вълшебно хапче", което да предизвика растеж на пениса и действително да увеличи размера му.

Различни популярни лекарства за укрепване на ерекцията могат да подобрят качеството на сексуалния живот и да увеличат кръвообращението, но не работят за увеличаване на размера на пениса. Разбира се, поради увеличения приток на кръв към гениталния орган, пациентът, който ги приема, може да забележи леко увеличение на размера, но това най-вероятно може да се отдаде само на визуални ефекти.

Що се отнася до хормоналните средства за уголемяване на пениса, например тестостерон или гонадотропни хормони, тяхното използване е ефективно само по време на пубертета, когато липсата на такива вещества може да доведе до аномалии в развитието. В зряла възраст използването на тези хормони е безсмислено.

Ръчни техники за уголемяване на пениса

Говорим за начини за уголемяване на пениса без операция, които включват само ръцете ви.

Джелкинг

Може би една от най-известните техники за уголемяване на пениса, може лесно да се направи у дома. С негова помощ можете да увеличите притока на кръв към гениталния орган и да го увеличите както по дължина, така и по диаметър. В допълнение, редовното използване на тази техника може да засили ерекцията и да увеличи издръжливостта на тялото.

масаж за уголемяване на пениса

Jelqing може да се направи сухо или мокро; във втория случай ще трябва да използвате лубрикант. Освен това, преди и след използването на тази техника, е необходимо да се загреят органите на пикочно-половата система, като се вземе горещ душ или вана - това ще намали риска от възможни наранявания.

Ефектът от използването на техниката jelqing зависи от степента на ерекция, в която са извършени упражненията:

 • Когато правите jelqing с ниво на ерекция до 40-60%, дължината на пениса се увеличава;
 • При степен на ерекция от 80% и повече се извършва активна работа с диаметъра на пениса, но този метод е подходящ само за напреднали потребители, докато начинаещите имат висок риск от нараняване.

Упражнения за разтягане

Мануалните техники, които се основават на разтягане на пениса, могат да увеличат както дължината и обиколката, така и главата на пениса, без да се прибягва до операция. Повечето от тези методи се извършват с ръце, но някои от тях изискват използването на специални устройства. Както и в предишния случай, преди такива дейности трябва да вземете горещ душ или вана.

разтягане за уголемяване на пениса

Тези техники за разтягане включват:

 • Ръчна тяга;
 • Джай-стречинг;
 • A- и V-разтягания;
 • Sadsack Slinky;
 • затягане;
 • Пълна флексия;
 • Юли.

Масаж на пениса

Специалният масаж на гениталиите не само има положителен ефект върху здравето на мъжете и повишава либидото, но също така спомага за повишаване на еластичността на тъканите на пениса и повишава способността им да се разтягат, което е изключително важно за безопасно уголемяване на пениса без операция. .

масаж за уголемяване на пениса

Почти всички техники на такъв интимен масаж са ефективни; Ще подчертаем няколко от тях:

 • Дао методза уголемяване на главичката: в този случай трябва да хванете основата на пениса с пръсти и внимателно да придвижите хватката към главичката, която след това последователно се свива и отпуска. Този комплекс се изпълнява в рамките на 10 минути.
 • Тибетски масаж.Тази техника е насочена към засилено стимулиране на скротума и диафиза. Състои се от притискане на скротума и последващо масажиране с кръгови движения в продължение на 5 минути, след което самият пенис внимателно се обработва с нежни, притискащи движения. Подобна техника се извършва след вземане на горещ душ.
 • индийски метод,когато изпълнявате, трябва да захванете основата на главата с показалеца и средния пръст, а с помощта на палеца трябва да масажирате върха му, като упражнявате лек натиск.
 • Силово разтягане. В този случай е необходимо да фиксирате главата с пръсти и по този начин да издърпате гениталния орган надолу. Един комплекс включва около пет подобни разтягания и може да се изпълнява до пет пъти на ден.

Уголемяване на пениса без кремове, мехлеми и хапчета

За тези, които не приветстват използването на различни кремове за уголемяване на пениса и не искат да приемат хапчета и добавки, има и други възможности:

Пластична операция

Хирургическа интервенция за уголемяване на гениталиите се препоръчва при пациенти, които имат вродени или придобити аномалии на гениталиите, както и проблеми с развитието им.

операция за уголемяване на пениса

Има няколко вида операции за уголемяване на пениса и те са насочени към постигане на различни ефекти:

 • Удължение. В този случай хирургът извършва лигаментотомия, която включва изрязване на поддържащия лигамент на пениса. След процедурата трябва да носите специални устройства - първо носилка, а след това екстендер. В резултат на това ще получите плюс от няколко сантиметра към дължината на гениталния орган. Такава операция струва около 100 000 рубли.
 • Увеличаване на обема. Може да се извърши по няколко метода: липофилинг, т. е. въвеждане на собствената мазнина на пациента във фалоса; трансплантация на мускулна тъкан; както и поставяне на гел импланти. По този начин можете да увеличите диаметъра на пениса до 2 см; Цената на такава интервенция е около 100 000 - 200 000 рубли.
 • Комбинирани техники, състоящ се в комбинация от горните методи. Цената на такава пластична хирургия ще бъде около 200 000 - 300 000 рубли.

Инжекции за уголемяване на пениса

Това е един от най-безопасните начини за уголемяване на пениса, който се състои в въвеждане на пълнители на основата на хиалуронова киселина в главата и тялото на пениса.

инжекции за уголемяване на пениса

По правило инжекциите се прилагат в долната трета на главата и по-нататък по дължината на коронарната бразда. Освен това хиалуроновата киселина може да се инжектира в меките тъкани на пениса под френулума.

инжекции под кожата на пениса

Едно от основните предимства на този метод е бързият период на възстановяване, както и използването на локална анестезия. Недостатъкът е способността на хиалуроновата киселина да се разтваря с времето и съответно необходимостта от повторение на процедурата на всеки шест месеца до една година.

Фалопластика

Тази техника работи с външния вид на пениса и се използва за отстраняване на вродени или придобити аномалии и деформации.

фалопластика за уголемяване на пениса

Тази корекция е разделена на два вида:

 • Протезиране на пениса, предписано при необратимо нарушение на еректилната функция и изразяващо се в поставяне на пластмасови протези;
 • Реконструктивна фалопластика, чрез която можете да възстановите напълно или частично пениса с помощта на мускулно-кожна тъкан.

Разширител

Екстендерът е специално устройство за уголемяване на пениса, което трябва да се носи по няколко часа всеки ден, като постепенно се увеличават размерите на пръчките на устройството.

удължител за уголемяване на пениса

Този метод е предназначен да увеличи дължината на гениталния орган, увеличаването на обема му по този начин е трудно.

Екстендерите се делят на два вида - механични и вакуумни. Последният вариант се счита за по-удобен поради своята невидимост и лекота на използване.

водна помпа

Още един уред за уголемяване на пениса, работещ на принципа на вакуума. Когато го използвате, трябва да поставите пениса в колбата на помпата, чиято основа се намира в пубиса. След това, чрез изпомпване на въздуха, в колбата се създава отрицателно налягане, което рязко увеличава притока на кръв към пениса.

вакуумна помпа за уголемяване на пениса

Помпата се счита за един от най-популярните апаратни методи за увеличаване както на дължината, така и на диаметъра на пениса. В допълнение, носенето на това устройство може да подобри кръвообращението в областта на таза. За да намалите риска от нараняване, е необходимо да изберете правилния размер на колбата и внимателно да следвате метода на употреба.

Удобни методи за уголемяване на пениса

удобни методи за уголемяване на пениса

За да увеличите пениса си у дома, можете също да използвате и/или да направите сами различни устройства:

 • Разтягане на пениса чрез окачване на тежести и тежести;
 • Jelqing машина, която работи на принципа на "доене" и улеснява изпълнението на тази техника;
 • Решетки за изграждане на пениса, които помагат за увеличаване на ъгъла на ерекция;
 • Колби за изпомпване, които увеличават дължината и диаметъра на пениса;
 • Скоби, използвани в техниката на затягане;
 • Специални пръстени и ласо за пениса, използвани като помощни инструменти за поддържане на ефекта, получен от мануалните техники.

Накрая

Както вече разбрахте след като прочетете тази статия, има огромен брой методи за уголемяване на пениса без операция или използване на химикали. Първите от тях се предписват само при наличие на сериозни аномалии, а вторите не са особено ефективни, когато се използват самостоятелно. Съветваме начинаещите да избират мануални техники и физически упражнения за уголемяване на пениса, като ги комбинират със спомагателни средства за орална и външна употреба.