Масаж за уголемяване на пениса: предимства и недостатъци на процедурата

Мнозина смятат, че размерът на фалоса му е твърде малък, за да задоволи напълно приятелката му, поради което мъжът се стреми да увеличи пениса с всякакви налични средства. Не е тайна, че днес има много методи за уголемяване на пениса.

Когато размерът на пениса е по-малък от средния, можете да мислите за уголемяване

Въпреки това, не всички от тях са толкова ефективни, колкото бихме искали, а има и такива, които носят само вреда, без никакво увеличение. Най-простата и ефективна техника е прост масаж за уголемяване на пениса. Благодарение на него можете да увеличите дължината с няколко сантиметра за кратко време. В същото време, без да нарушава ерекцията.

В много отношения размерът на пениса зависи от националността. Най-високият среден размер на мъжките органи е регистриран в Конго и Еквадор. В тези страни мъжете могат да се похвалят със своето достойнство, тъй като проучванията показват, че средно еректиралият им размер достига почти 18 сантиметра.

Най-скромни са показателите при китайците, японците и корейците. Средната им стойност варира в рамките на десет сантиметра в еректилно състояние.

Славянските народи са включени в „златната среда". Както показват проучванията, беларусите имат размер 14, 63 сантиметра, поляците имат размер 14, 30 сантиметра, а украинците имат размер 13, 98 сантиметра.

Както можете да видите, средните стойности не са толкова впечатляващи. Повечето мъже в славянските страни обаче са недоволни от размера на своето достойнство. Трябва да се отбележи, че жените, според проучванията, са доволни от всичко.

Така че, ако размерът на вашия орган е 14-15 сантиметра, тогава имате среден полов орган, който ще задоволи повечето жени. Но като увеличите такъв пенис, рискувате да загубите вниманието на нежния пол, защото малко адекватни жени ще бъдат доволни от голям пенис.

Когато вашият размер е значително по-малък от средния, можете да направите масаж, за да увеличите пениса си. Горните методи вършат работата си перфектно и са се доказали само от най-добрата страна.

Подготовка за изпълнение

Преди да започнете масаж, е необходимо да подготвите гениталния орган. Ако пропуснете тази процедура, масажът ще навреди на пениса.

Първото нещо, което трябва да направите, е да се отпуснете и да отпуснете пениса си. За да направите това, можете да вземете душ под топла вода. След като се отпуснете, трябва леко да погалите тестисите, слабините и плавно да преминете към фалоса. Движенията трябва да са плавни и леки. Благодарение на това тъканите на пениса се отпускат и кръвта започва да тече интензивно в него.

Ако нямате време или желание да вземете душ или вана, има друг начин. Намокрете кърпа с топла вода, увийте я около члена си и облегнете ръцете си върху нея, така че дланите ви също да се затоплят. Поставете топла, мокра кърпа за минута, след което трябва да я намокрите отново и повторете процедурата. След това махнете кърпата и изчакайте две минути. След всичко това можете да продължите към основните действия.

Какво определя ефективността на упражненията и какво влияе върху положителния резултат:

 • Много е важно какъв размер сте имали преди началото на процедурите. Ако в еректилно състояние размерът му е бил около 10 сантиметра, тогава ще трябва да работите усилено, за да постигнете резултати. Ако размерът на пениса ви е среден или по-голям и по някаква причина искате да го увеличите още повече, тогава добавянето на няколко сантиметра за три месеца ще бъде напълно възможно.
 • Важно е колко пъти на ден правите упражнението.
 • По време на упражненията трябва да сте сигурни, че техниката е правилна, в противен случай всичките ви усилия може да са напразни.
Малкият размер на пениса може да направи сексуалния ви живот неудобен

Загрявка

За ефективни резултати е необходимо да се загреете преди процедурата. Експертите препоръчват да не го пропускате преди масаж, тъй като това е важен компонент за добрия резултат. Има няколко начина за загряване.

 1. Разтриване. Вземете органа в дланите си и го превъртете от едната страна на другата. Тази процедура трябва да бъде гладка и спокойна. Няма нужда да прекалявате, не трябва да изпитвате болка по време на загрявката.
 2. Отпуснете се. Необходимо е да смажете пениса с лубрикант и да го втриете в органа с поглаждащи движения. Процедурата трябва да се извърши в рамките на 5 минути.
 3. Разклащане. Пенисът трябва да се върти. В същото време членът релаксира и се подготвя за процедурите.

Самостоятелен масаж

Пенисът има два мускула. Вътре в тези мускули има голям брой кухини. Когато мъжът е развълнуван, тези кухини се пълнят с кръв, поради което пенисът става твърд и значително увеличава размера си. Ако масажът се извършва правилно, можете да гарантирате, че кухините се разширяват, в резултат на което тъканите се разтягат, ще станат много по-дебели и по-дълги.

Как да увеличите пениса си с масаж с различни техники

Ако прекарвате пет минути всеки ден в масажиране на пениса си, ще имате редица предимства:

 • Кръвообращението в органа се подобрява значително.
 • Ерекцията става по-твърда и по-ефективна.
 • С помощта на упражнения намалявате риска от преждевременна еякулация по време на полов акт.
 • Самата потентност се повишава.
 • В секса мъжът става по-издръжлив.
 • Увеличава се дебелината и дължината на гениталния орган.

Тъй като можете да увеличите пениса си с масаж, като използвате различни методи за въздействие върху органа, нека поговорим за тях по-подробно.

тайландски масаж

Можете да увеличите пениса, като действате не върху самия ствол, а само върху главата. Както показват резултатите от различни експерименти, въздействието върху главата всъщност увеличава дължината на целия полов орган.

За да извършите масажа, трябва да хванете главата с показалеца и палеца в основата. Главата се изтегля назад и се затяга. В края на процедурата трябва да държите здраво пръстите си върху него, като изстискате кръвния поток. Трябва да го задържите не повече от 10 секунди.

Избирайки този масаж, самият пенис ще расте бавно и за няколко месеца максимумът, който ще постигнете е плюс един сантиметър. Самата глава обаче ще стане много по-голяма. И не е тайна, че голямата глава е голямо удоволствие за една жена.

Мъжът избира техника за масаж, за да увеличи пениса

Други популярни техники за масаж

Методът Ули се счита за много ефективен. С помощта на този масаж се увеличава дебелината на гениталния орган. Заслужава да се отбележи, че понякога дължината не е толкова важна за удовлетворението на жената, колкото дебелината.

Трябва да хванете пениса си с длан и да го стиснете. Не е нужно да стискате твърде силно, но в същото време не слабо, основното е, че няма болка или дискомфорт. Трябва да задържите пениса си така за 40 секунди. След това отпуснете, изчакайте 20 секунди и повторете процедурата. Трябва да повторите около 4 пъти. Струва си да се отбележи, че е строго забранено да се прави този вид масаж, ако той е в състояние на ерекция.

Помощ за Кегел

Този метод е най-ефективният от всички, но в същото време опасен и може да навреди на вашето здраве. Въпреки това, избирайки този метод на масаж, вие ще увеличите дължината на пениса, неговата дебелина и също така ще увеличите потентността.

Първата стъпка е да намерите PC мускула. По време на уриниране трябва рязко да спрете този процес, за да можете ясно да почувствате този мускул на пениса си. Ще бъде болезнено и неприятно, но ако имате малко познания по анатомия, тогава няма друг начин да намерите мускула.

Намереният мускул трябва да бъде плавно компресиран и отслабен. Успоредно с това е необходимо да се използва техниката на продължително компресиране на гениталния орган.

Масажът трябва да се извършва каскадно. Тоест, в началото на масажа трябва да стиснете малко мускула, след това да го отпуснете и следващия път да го стиснете малко по-силно. Процесът на стискане и отпускане трябва да приключи в рамките на няколко минути.

Джелкинг

Експертите смятат този метод за най-ефективния сред всички известни, тъй като този вид масаж може да увеличи пениса с няколко сантиметра. Резултатът ще бъде забележим два месеца след началото на процедурите. В превод джелкинг означава „доене". Въз основа на превода вече можете да си представите как ще се проведе масажът.

Има два вида такъв масаж: мокър и сух.

Ако е мокър, затоплете добре пениса си с душ или мокра и топла кърпа (посочена по-горе). След затопляне и затопляне нанесете лубрикант върху члена и го хванете в основата с палец и показалец. След това започваме движения, които много напомнят на доене. Процедурата трябва да се извършва плавно и без резки движения (за да не се появи ерекция толкова бързо). Когато се появи ерекция, процедурата трябва да се спре за известно време.

За да изпълните сухата техника, трябва да хванете пениса с цялата си длан и да извършвате движения, напомнящи доене. Преди да започнете процедурата, струва си да направите загряване (посочено по-горе), но не е необходимо да го смазвате.

Странични ефекти, които упражненията могат да причинят

Големият пенис сам по себе си е огромно предимство според мъжа. Но масажите, които са помогнали за уголемяване на пениса, могат да бъдат доста вредни за тялото. Но страничните ефекти не са толкова опасни, че да алармирате и да тичате на лекар. Често те изчезват сами.

Пенисът може да потъмнее навсякъде или на няколко места. Този дефект се появява няколко месеца след началото на упражнението. Ако обаче спрете упражненията, потъмняването ще изчезне.

Поради упражнения кръвоносните съдове се разширяват значително, което води до разширяване на вените на пениса.

Ако масажирате пениса си много интензивно и често, за да го увеличите, може да се появят червени петна по главичката. Това е сигнал, че интензивността трябва малко да се намали.

Преди да започнете уголемяване на пениса, задайте си въпроса: „Наистина ли имам нужда от това? "Факт е, че повечето мъже, които смятат пениса си за малък, всъщност имат среден фалос, който напълно удовлетворява жената.