Помпа за уголемяване на пениса

Вакуумна помпа за увеличаване размера на мъжкия член

Има ли някакви шансове да увеличите пениса с модерен уред от Sex-Shop? Нека да го разберем.

Днес има два вида помпи:

 • вакуумни помпи;
 • хидравлични помпи.

Нека се запознаем с принципа на тяхното действие.

Как възниква ерекцията и каква е ролята на помпата?

Във възбудено състояние кавернозните тела на мъжките полови органи се пълнят с кръв. Притокът на течност възниква поради производството на специален хормон. След като кухините се запълнят, настъпва ерекция. И тук идва добра новина за всички представители на силния пол: кавернозното тяло, поради своята еластичност, е способно да се разтяга. Чрез увеличаване на размера им можете да увеличите и размера на репродуктивния орган.

Помпата оказва отрицателно налягане върху пениса, поради което кавернозните тела постепенно се разтягат. След това се получава по-обилно кръвообращение и пенисът се уголемява.

Вакуумни помпи за уголемяване на пениса

Нека разгледаме класическата версия на устройството. Тя се основава на специален вакуум, който действа върху тъканите на „достойнството". Експертите казват, че това е един от най-ефективните начини да постигнете целта си.

Ако играете на „асоциация", тогава вакуумната помпа има много общо с колбата. Формата му е фалическа. Някои модели помпи са оборудвани с крушка за отстраняване на въздуха. В основата на устройството има гумена част за подобряване на уплътнението.

Как да използваме вакуумна помпа?

Напълно лесно е, вижте сами!

Инструкция стъпка по стъпка:

 1. Смажете основата на помпата, поставете пениса в нея (в състояние на покой). Притиснете устройството към срамната кост;
 2. Изпомпайте въздуха с помощта на крушка (ако вашият конкретен модел помпа е оборудван с такава). В противен случай изпомпването ще се извърши автоматично. Вакуумът ще насърчи ерекцията;
 3. Отворете колбата след 30 секунди, за да я напълните с въздух;
 4. Повторете процедурата, след като възбудата отшуми;
 5. Увеличете продължителността на процедурата и паузите с всеки нов подход.

Постоянните скокове на налягането увеличават кръвообращението и кръвта се втурва към мъжкия орган. Ето как се получава вакуумното уголемяване на пениса.

Средният резултат от използването на такова устройство е + 2-3 см. И ерекцията е по-дълга и по-силна. Ежедневните занятия продължават 25-30 минути. Това време трябва да бъде разделено на самия процес и паузите. Потърсете по-точни препоръчителни времена за обучение на опаковката на вашия модел. Сега знаете как правилно да използвате помпата за уголемяване на пениса.

Противопоказания за употреба:

 • Съдови заболявания;
 • Предразположение към тромбоза;
 • Проблеми с бъбреците и черния дроб;
 • Заболявания на препуциума;
 • уретрит;
 • Лоша циркулация;
 • При използване на анестетични лекарства.

Предимства и недостатъци на вакуумната помпа

Защо човек трябва да вземе такова устройство?

Вакуумната помпа не само променя размера на мъжкото „достойнство", но също така има положителен ефект върху ерекцията. Ако има някакви оплаквания, можете допълнително да използвате стимуланти. Така да се каже, отървете се от пикантен проблем по цялостен начин. Ефектът няма да отнеме много време, за да се появи.

Вакуумните помпи се отличават с относително ниска цена. Същите хидравлични помпи са много по-скъпи, а хирургическата интервенция не е подходяща за всеки мъж.

Чрез подобряване на кръвообращението се премахва задръстванията. Тоест, вакуумната помпа е не само „лечение", но и превенция.

Помпата повишава еластичността на кръвоносните съдове.

Важно е да сте подготвени зане най-приятните последициот използването на модно устройство:

 • Вакуумната помпа често води до микротравми на пениса (разкъсване на капиляри, образуване на петна и синини) и липса на влага за кожата на пениса;
 • Продължителното излагане на отрицателно налягане може да причини изтръпване;
 • Омекотяване на пениса в основата.

Вакуумните помпи са:

 1. С ръчно управление. Това означава, че устройството има крушка за отстраняване на въздуха. Потребителят лично контролира този процес и променя нивото на налягане.
 2. Автоматичен. В този случай всичко се случва автоматично. За това не са необходими допълнителни действия.
 3. С функция за вибрация. Към стандартния ефект е добавена вибрационна стимулация на пениса. Това се прави за допълнителен комфорт и удоволствие по време на интимна процедура. Вече всеки може да увеличи пениса си и да изпита истинско удоволствие.

Хидропомпи за уголемяване на пениса

При такива модели помпи колбата се пълни с вода. Във всички останали отношения това е подобен процес. Отрицателното налягане също се прилага тук, само че се постига по различен начин. И ако в първия пример беше необходимо да се изпомпва въздухът, тогава в случай на хидравлична помпа е необходимо да се източи водата.

Хидропомпата увеличава мъжкия орган, както по време на ерекция, така и в състояние на пълен покой. Продължителността на ерекцията се увеличава значително. Уредът осигурява уголемяване на пениса от 2 до 4 см дължина. Отличен бонус ще бъде увеличаването на дебелината на пениса. Потребителите отбелязват незабавни резултати след тренировка с устройството, но след известно време ефектът изчезва.

Как да използвате хидравлична помпа?

Инструкции:

 1. Потопете устройството във вода и напълнете колбата с течност;
 2. Поставете невъзбудения пенис в помпата, притиснете устройството плътно към тялото;
 3. Как да направите упражнението: стиснете гофрирането в основата на помпата, като по този начин го приближите до тялото. Отцедете излишната вода. Дръжте пениса в колбата за 5 минути;
 4. Освободете половия орган и направете лек масаж за 30 секунди.

1 тренировка = 3 серии по 5 минути.

Искате ли да получите желания ефект? Спортувайте редовно. Резултатът ще се появи в рамките на две седмици (първо се увеличава обиколката и едва след това дължината).

Предимства и недостатъци на хидравличните помпи

Професионалисти:

 • Мощен вакуум.
 • Устойчива и дълготрайна ерекция.
 • Процедурата може да се извърши под душа, заедно с обичайните хигиенни процедури. Това е плюс за тези, които нямат достатъчно свободно време за подобни дейности.
 • Помпата е изработена от висококачествени и издръжливи материали.

Разбрахме основните предимства на хидравличните помпи. Имат ли недостатъци? Единственият значителен недостатък е високата цена на устройството (устройството ще струва на потребителя до $115). Това наистина е сериозна загуба, но висококачествената хидравлична помпа може да служи на собственика си в продължение на много години.

Заключение

Ефективна ли е помпата за пенис? Да, но не бива да очаквате моментални резултати.

Можете да постигнете това, което искате, само чрез редовни упражнения. Това работи на принципа на тренировките във фитнеса. Колкото повече правите, толкова по-впечатляващ е размерът.

Също така помнете правилата за работа, когато използвате интимно устройство на практика. Извършвайте процедурите с висококачествени и устойчиви на износване „играчки". Ако устройството се счупи, това не е толкова лошо, но ако увреди гениталиите, това не е шега. Може би всеки мъж разбира това дори и без подкана.