Как бързо да увеличите мъжкия пенис у дома

Размерът на пениса е причина за безпокойство за мъже на всяка възраст, от юношеството. И младите момчета, и зрелите мъже се притесняват как изглеждат в очите на жените, така че въпросът как да увеличите пениса у дома ще възникне рано или късно.

Всъщност, за да увеличите достойнството, не е необходимо да лежите на операционната маса. Освен това операцията се извършва само по медицински причини. Но всеки мъж може да направи редица прости манипулации у дома, основното е да изберете подходящата техника и метод.

методи за уголемяване на пениса

Какво определя размера на пениса?

Размерът и другите анатомични характеристики на мъжкия полов орган (форма, извивка) са индивидуални, както и цветът на очите и размерът на краката. Няма връзка между размера на носа, пръстите, краката и пениса, така че не трябва да се вярва на тези погрешни схващания.

Спонгиозни и кавернозни тела покриват по-голямата част от пениса. Именно в тях навлиза кръв по време на сексуална възбуда, така че пенисът се увеличава по размер и се втвърдява. Очевидно нормалният кръвен поток е един от най-важните фактори за ерекция.

В случай на нарушение на кръвния поток в областта на таза, на първо място, здравето на мъжете страда. Така че мъж, който не е доволен от размера на пениса или качеството на ерекцията, трябва преди всичко да провери сърдечно-съдовата система.

В допълнение, външната, видима част на пениса не е целият пенис. Част от него е скрит вътре. Ако мъжът е с наднормено тегло, още малко ще се скрие в мастния слой на скротума, така че пенисът ще изглежда още по-малък.

Връзка между расата и размера на пениса

Вицовете за афро-американците и размера на мъжеството изобщо не са шеги: наистина има връзка между расата и размера на пениса.

Така че за азиатците нормата е 10 см. За представителите на негроидната раса средният размер е 16-17 см. У нас и в Европа нормалната цифра е 13-14 см.

Рекордът в историята е пенис с дължина над 33 см и диаметър 15 см. Човек с такова достойнство е живял през 20 век.

В статията ще ви разкажем как да увеличите пениса у дома много подробно, прочетете до края.

Възраст и средни стойности

Въпреки факта, че съществува понятието "норма" по отношение на размера на пениса, то е много условно. Обхватът на пропорциите е толкова широк, че специалистът трябваше да усредни дори най-различни стойности. Следователно разлика от +/- няколко сантиметра все още не означава нищо.

Растежът на пениса при здрави момчета започва около 9-годишна възраст. Средните показатели на тялото в спокойно състояние са както следва:

 • 9-12 години: среден размер - 4 см, растеж с около 0, 5-1 см на година;
 • 13-15 години: минимален размер - 5-6 см;
 • 16-18 години: среден размер - 7-10 см.

По време на сексуална възбуда индикаторите се увеличават:

 • 9-12 години: до 8-11 см;
 • 13-15 години: до 12-16 см;
 • 16-18 години: до 13-17 см.

След зряла възраст членът спира да расте на дължина, но ще продължи да увеличава обема си. В някои случаи дължината може дори леко да намалее.

Интересното е, че при момичетата дълбочината на вагината в възбудено и спокойно състояние съответства на размера на мъжкия пенис. Тоест, ако някои представители на по-слабия пол могат да достигнат върха на удоволствието, когато са в контакт с мъж, чийто размер на пениса е близо до 20 см, тогава за други ще бъде достатъчно 14 см. Освен това еластичността на вагината ви позволява да пригодете към всеки диаметър на мъжкия орган.

За повечето жени оптималната дължина е 15 см. Освен това много жени при контакт с мъже с голям пенис могат да изпитат болка и дискомфорт. Следователно да се каже, че основното е дължината, е фундаментално погрешно.

Колко сантиметра можете да увеличите пениса у дома?

В интернет можете да намерите информация, че у дома е възможно да се постигне уголемяване на пениса до 5 см в диаметър и дължина. Разбира се, това е трудно за вярване, но ако всички фактори съвпадат, може да се постигне такъв резултат.

Следните фактори влияят върху крайния резултат:

 • индивидуални характеристики и физиология на тялото - ако човек е склонен към бърз растеж, тогава пенисът може да нарасне значително;
 • търпение и постоянство - може да отнеме месеци работа и прилагане на различни методи, така че постоянството ще бъде полезно;
 • редовност - само при постоянно, систематично изпълнение на процедурите могат да се постигнат видими резултати.

Не трябва да очаквате фантастичните +5 см, но един пенис наистина може да порасне с 1-2 см. В някои случаи е възможно увеличение до 4 см.

ВАЖНО! Значително уголемяване на пениса може да се постигне само чрез хирургически методи.

Методи за уголемяване на пениса у дома

Целта може да бъде постигната по различни начини. Някои са по-лесни, други по-трудни, някои изискват специално обучение, други не. Но всички методи и техники имат едно общо нещо: преди да започнете процедурите, е необходимо да се консултирате с уролог.

Противопоказания

Методите за уголемяване на пениса у дома са прости и безопасни, но в някои случаи не могат да се използват. Общи противопоказания за използването на всички техники и методи:

 • инфекциозни заболявания;
 • обостряне на хронични патологии;
 • венерически заболявания;
 • възпаление на кожата на пениса.

Уреди и инструменти за уголемяване на пениса

Преди да си поставите за цел да увеличите пениса, е необходимо да проучите всички съществуващи методи и техники и предварително да се погрижите за закупуването на специални устройства.

Разширител

Разширителят е устройство, което помага за увеличаване на дължината, дебелината и премахване на кривината на органа. Необходим е за разтягане на пениса и може да бъде препоръчан от лекар след мъжки хирургични интервенции (отстраняване на простатната жлеза, имплантиране на пениса, лигаментотомия и др. ).

удължител на пениса

За самостоятелно уголемяване на пениса се използват 3 вида удължители:

 • турникет - най-малко популярен, тъй като те силно стискат пениса и се препоръчва да се носят за не повече от 30 минути в една процедура и не повече от 6 часа на ден;
 • каишка - най-популярната, удобна и безопасна;
 • вакуум - не се препоръчва за дълго носене, тъй като те са изпълнени с мехури в главата на пениса;
 • вакуумно лепило - удължители, базирани на действието на вакуум и специален гел, много скъпи, но ефективни.

Избирайки този метод, трябва да се настроите за 6-12 месеца редовно носене на удължителя. Най-малко 6 часа на ден ще трябва да се отделят на процедурата всеки ден, за да се види в крайна сметка увеличение от 3 см или повече.

водна помпа

Класическо устройство за уголемяване на пениса, което е предназначено да подобри съдовата пропускливост. По време на използване на помпата тъканите на пениса се разтягат, поради което голямо количество наситена с кислород кръв навлиза в пениса. В същото време клетките на органа получават хранене, което допринася не само за неговия растеж, но и за подобряване на потентността.

Принципът на работа на помпата е следният: органът се поставя в цилиндър, чийто край е захванат с пръстен. Поради това се образува вакуум, предизвикващ рязък прилив на кръв, а пенисът става по-голям и преминава в състояние на сексуална възбуда.

вакуумна помпа за уголемяване на пениса

Предимствата на този метод:

 • предотвратяване на импотентност;
 • предотвратяване на задръствания;
 • активиране на "спящи" капилярни мрежи;
 • подобряване на циркулацията на кръвта и лимфата;
 • повишена ерекция;
 • удължаване на половия акт.

Недостатъци на метода:

 • краткосрочен резултат
 • възможни нежелани реакции (увреждане на тъкани, кръвоносни съдове, синини и абсцеси);
 • при превишаване на времето за носене с 20-25 минути може да настъпи временна импотентност, както и изтъняване на кожата и загуба на естествения й цвят.

Помпите за уголемяване на пениса са въздушни и водни. В първия случай органът се поставя във въздушна среда с отрицателно налягане, във втория е необходимо малко количество топла вода. Водните помпи се считат за по-щадящи, докато въздушните дават по-очевиден резултат - до +2 см дължина.

СПРАВКА! При този метод за уголемяване на пениса е необходимо да изберете подходящия размер на колбата.

Техника на помпата:

 • старателно почистете и подсушете устройството;
 • поставете органа вътре в колбата;
 • натиснете основата на колбата към пубиса под прав ъгъл;
 • с помощта на круша бавно изпомпвайте въздуха от колбата.

За първата процедура са достатъчни 2-3 минути. Постепенно можете да увеличите продължителността на процедурата до максимум 30-40 минути.

как работи вакуумната помпа

Вакуумният ефект в колбата се създава или с помощта на ръчна помпа, или чрез натискане на бутона за захранване, ако помпата е електрическа. Равномерното повишаване на налягането увеличава притока на кръв, така че пенисът се увеличава много повече, отколкото при естествена ерекция.

При правилно използване на помпата няма да има негативни реакции и последствия. Обикновено след една процедура може да се постигне увеличение на пениса с около 10%, като ефектът продължава няколко часа.

Ако вземете за правило да използвате помпата ежедневно в продължение на няколко години, резултатът ще бъде по-стабилен и дълготраен. В този случай не се препоръчва да се превишава временната скорост на използване на помпата, в противен случай съдовата система на пениса ще се повреди и на повърхността му ще се образуват синини, синини и подуване.

Носилка

Носилката се нарича коланна система, която се състои от заключване на главата, натискащ пръстен и гъвкав колан.

носилка за уголемяване на пениса

Има няколко разновидности на такова устройство.

 1. Механичен, който се закрепва с халка. Тази носилка може да се използва само в домашни условия.
 2. Вакуумът е снабден с накрайник, който може да се носи дискретно под дрехите всеки ден. В този случай в основата на органа се поставя пръстен, а по бедрата минава лента. Закопчалките са фиксирани на главата, а размерът на носилката се регулира с катарама.

Закачалка

Един от най-екстремните методи за уголемяване на пениса, който се практикува предимно от африканци. Същността му се свежда до прикрепяне на товар към пениса, който разтяга органа и по този начин допринася за неговия растеж на дължина.

Когато е окачен, поддържащият лигамент се тренира и протеиновата обвивка е подложена на най-голямо натоварване. В този случай пенисът се увеличава по дължина и обем.

окачване на тежест за разтягане на пениса

Класификация на закачалки:

 • механично - главата се компресира от специални крепежни елементи;
 • вакуум - главата се фиксира с вакуумна дюза.

Процедурата се извършва в седнало положение, по-рядко - изправено. Натоварването дърпа пениса надолу под прав ъгъл, поради което закачалката издърпва лигамента. Ако използвате този метод всеки ден, с течение на времето органът ще стане по-голям с 2-3 см. Помислете за повече начини да увеличите пениса по-късно в статията.

Разширител

Този инструмент откопчава кавернозните, гъбестите тела, фиброзните тъкани, като по този начин освобождава място за кръвен поток. След 2 месеца редовно обучение можете да видите резултата: увеличението е 0, 5-1 cm.

За крайния ефект може да се съди една година след началото им.

дюзи

Дюзите са предназначени за увеличаване на пениса директно по време на полов акт. Те не изискват специално обучение и умения, те са много достъпни и могат да бъдат закупени във всеки интимен магазин.

Дюзите върху гениталиите са различни, а ефектът и методът на стимулиране на партньора зависи от вида на дюзата:

 • дюзи със стимулация на клитора и ануса;
 • удебеляващи дюзи;
 • вибрационни модели;
 • релефни модели;
 • гел стимуланти.
съвети за уголемяване на пениса

Когато избирате дюза, трябва да се ръководите не толкова от личните предпочитания, колкото от усещанията на партньора. Някои устройства не доставят на момичето удоволствие, а точно обратното: не всеки, например, ще се съгласи да стимулира ануса.

пръстени за ерекция

Ерекционният пръстен е устройство за стягаща терапия, чийто краен резултат е увеличаване съответно на кавернозните тела и пениса. Инструментът се поставя върху основата на пениса и предизвиква доста приятни, необичайни усещания - това е основното му предимство.

ерективен пръстен за уголемяване на пениса

От недостатъците - бавното постигане на резултати.

Упражнения

Специалните физически упражнения допринасят за увеличаване на дължината и обиколката на пениса. Поради натоварването се увеличава еластичността на кожата, съединителната фиброзна тъкан и протеиновата обвивка, а разтягането на тъканта неизбежно води до растеж на пениса.

джелкинг

Jelqing е най-старата техника за уголемяване на пениса, използвана в Близкия изток. По време на обучението човек извършва мощни дърпащи манипулации, както при доене на крава. В същото време не са необходими материали и инструменти за суха тренировка и лубрикант за нежна мокра тренировка. Третата съществуваща възможност за обучение е press jelqing, която е подходяща за много смели и издръжливи мъже.

Първите тренировки се провеждат върху пениса, който е в покой. Ако се занимавате с джелкинг по време на ерекция, няма да има резултат, а в някои случаи можете също да навредите на органа.

jelqing за уголемяване на пениса

Всяка тренировка трябва да отнеме около 60 минути. В същото време е желателно да сте сами в апартамента, за да се концентрирате максимално върху процедурата и върху резултата.

Преди това половите органи трябва да бъдат увити с влажна топла кърпа: в този случай пенисът се изпарява, кавернозните тела стават по-еластични. След това трябва да хванете основата на пениса с палец и показалец и да го задържите в това положение за 10 секунди.

След това, без да отварят безименния пръст, те се водят до главата. Първата ръка остава на главата, а втората повтаря същите манипулации. Когато ръцете на главата се докоснат, те могат да се откачат и упражнението да се повтори.

За първия ден са достатъчни 50-100 повторения, а след 2-3 седмици можете да увеличите броя на повторенията до 200. В същото време са допустими почивки от 15-30 минути.

Метод Wet Jelqing:

 • нанесете лубрикант върху пениса;
 • свържете палеца и показалеца на едната ръка в основата на пениса и го фиксирайте плътно;
 • леко притискайки пениса, водете ръката към главата;
 • повторете подобно движение с другата ръка, без да разтваряте пръстена с първата;
 • извършете 100-200 повторения, без да променяте интензивността на натиска.

Когато изпълнявате упражнения, не се препоръчва да променяте силата на натиск, както и ритъма и темпото. Достатъчно е да се придържате към лек натиск и средно темпо, така че да няма болезнени усещания.

След 2 месеца редовно (2-3 пъти седмично) обучение, Jelqing е разрешено по време на малка ерекция (до 40-75%). Ако тези тренировки са безболезнени и удобни, можете да преминете към сух Jelqing, т. е. не използвайте лубрикант.

Jelqing може да се комбинира с упражнения за разтягане. Това води до по-осезаеми и по-бързи резултати. За да направите това, след всяко jelq (доене) леко издърпайте пениса.

Масаж

Един от най-безопасните и ефективни начини за разтягане на тъканите на пениса, увеличаване на кръвоснабдяването на органа и увеличаване на неговия размер. За постигане на най-добър резултат се препоръчва да се комбинират масажни техники с нагряване, апликации, вани, като се използват специални кремове, гелове и спрейове, предназначени за увеличаване на пениса.

Мастурбация

Мастурбацията също принадлежи към упражненията, тъй като при това действие се развива гладката мускулатура на ендотела, задната и средната част на органа се удебеляват. С течение на времето пенисът може значително да се увеличи по дължина и дебелина.

Препоръчителната честота и продължителност на курса за увеличаване на пениса с 1, 5-2, 5 см дължина и 0, 5 см дебелина е 6 пъти седмично в продължение на 5 месеца.

Добри резултати може да постигнете, ако мастурбирате след горещ душ и нанесете лубрикант с растежен фактор. Необходимо е да се постигне максимално вълнение, така че е препоръчително да изберете най-удобната позиция и да се настроите, като гледате еротично видео. Това е необходимо, така че всички мускули на перинеума да участват в процеса.

В идеалния случай процесът на мастурбация трябва да протича по следния начин:

 • вземете горещ душ;
 • заемете удобна позиция, включете вълнуващо видео;
 • нанесете крем или лубрикант върху гениталиите;
 • загрейте тъканите с масажни движения;
 • постигане на максимална ерекция;
 • направете пръстен от два пръста;
 • извършвайте равномерни движения отдолу нагоре, като упражнявате лек натиск върху пениса;
 • постигане на максимално сексуално освобождаване.

Седящи разтягания

Това упражнение се препоръчва да се прави, когато пенисът е в полуеректирало състояние. За него трябва да дръпнете тялото надолу и да го върнете обратно, след което да седнете върху него за няколко минути.

По време на разтягане натискът върху кавернозните тела се увеличава, поради което пенисът се увеличава по дължина и диаметър.

флексия на пениса за увеличаване на размера

огъване

Тази техника се извършва и в състояние на полуерекция. Човек трябва да огъне пениса в различни посоки, предотвратявайки появата на дискомфорт и болка.

Джулия

Манипулацията е предназначена за увеличаване на обиколката на органа и е желателно да се извършва след техниката Джелкинг. В същото време се извършват почти същите движения, но не непрекъснато, както при Jelqing, а с периодични спирания за няколко секунди. Посягането с тази глава не е необходимо.

За една тренировка са достатъчни 4-5 повторения. По време на упражненията на Джулия кръвта навлиза в тялото на пениса и естеството на движенията е такова, че предотвратява изтичането му.

Този метод за уголемяване на мъжкия пенис се е доказал много добре от дълго време.

Затягане

Клампирането е притискане на пениса със скоби, при което се спира достъпът на кръвта до външните вени. Само вътрешните артерии получават храна, поради което пенисът се увеличава както в спокойно, така и във възбудено състояние.

За тези, които тепърва започват да практикуват къмпинг, за една тренировка се отделят не повече от 10 минути. След това трябва да направите малък масаж на пениса.

Ако по време на тренировка има болка, парене, дискомфорт, изтръпване, цветът на кожата на главата се промени, трябва незабавно да премахнете скобите. В други случаи е препоръчително да поставите меки подложки под тях, за да избегнете нараняване.

Комплекс Кегел

Набор от упражнения на Кегел е по-известен като тренировка за мускулите на женската вагина. Въпреки това ще бъде полезно и за мъже, които искат да имат голямо достойнство, тъй като упражненията са насочени към стимулиране на дълбоките мускули на опашната кост и пубиса.

СПРАВКА! Можете да усетите работата на тези мускули, като задържите уринирането за няколко секунди.

Самият комплекс се свежда до редуване на мускулна контракция и релаксация за 30 секунди, като се задържате във всяко състояние за 2-4-6 секунди. С течение на времето можете да увеличите времето за тренировка, както и да забавите темпото: колкото по-бавно се появява мускулното напрежение, толкова по-добре се усеща.

След комплекса се препоръчва почивка и пълно отпускане на мускулите.

Разтягане

Разтягането ви позволява да увеличите главата, дължината и диаметъра на пениса. Има много варианти на тази тренировка, вариращи от движения на ръцете с ниска интензивност до използването на специални устройства.

Основното нещо е постепенно да увеличавате интензивността, продължителността на тренировката и ритъма, да избягвате болката и да не правите резки движения. Всеки трябва да започне с бавни, плавни действия и едва след това можете да увеличите натоварването, като постоянно слушате чувствата си.

Правила за разтягане:

 • започнете с 20 удара при 0-40% ерекция;
 • разтегнете пениса нагоре, като отслабвате натиска на всеки 2 секунди;
 • продължете комплекса за 5 минути или до 40-50 подхода;
 • комбинирайте разтягане с дихателни практики.

Преди разтягане се препоръчва да вземете горещ душ, който помага за затопляне на тъканите и намалява риска от нараняване.

Даоистки упражнения

Това е комплекс, който съчетава дихателни упражнения и медитация. Упражнението започва с начална позиция - краката на ширината на раменете. След това трябва да натиснете средния пръст върху вдлъбнатината в черепа и да масажирате в кръг, като същевременно обръщате внимание на дишането.

ВАЖНО! Трябва да вдишате бавно през носа и да издишате през устата.

След това е необходимо да приберете тазовите мускули за 10-15 секунди. Такъв комплекс се препоръчва да се повтори 21 пъти.

Резултатите от техниката зависят от индивидуалните характеристики: точно както във фитнеса. Някои успяват да постигнат добър ефект след няколко месеца, докато други забелязват увеличение на пениса едва след година и само с 0, 5 см.

Газирани напитки

Обикновената сода за хляб може да помогне в процеса на работа върху параметрите на пениса у дома. Ще ви отнеме само 1 чаена лъжичка сода, разтворена в топла вода: този състав се използва за вани за пениса.

Пенисът трябва да се спусне в съд със сода, разтворена във вода, за 10 минути един час преди планирания полов акт. По това време има засилено кръвообращение, което допринася за подобрена висококачествена ерекция.

ВАЖНО! Този метод може да се използва само в спешни случаи и не твърде често. Ваните със сода могат да доведат до изгаряния на деликатната кожа на пениса.

Въпреки популярността на този метод, той няма научна обосновка. Много експерти смятат тази техника за абсурдна и дори опасна, тъй като аргументът на съмнителни "гурута" звучи изключително нелепо: содата укрепва кармичната връзка на хората със силите на природата: огън, вода, земя и въздух.

Тези, които се застъпват за този метод, се съветват да процедират по следния начин:

 • разтворете в чаша вода 0, 5 ч. л. Газирани напитки;
 • след водни процедури изсипете пениса с готов разтвор;
 • потопете пениса с мокри кърпички.

Техниката няма да даде очаквания ефект, но може да доведе до дразнене, сърбеж и изгаряне на тъканите. Затова лекарите препоръчват да не вярвате на такива безмилостни методи и да прибягвате до по-рационални техники за уголемяване на пениса у дома.

Мерки за сигурност

Техниките за уголемяване на пениса се извършват само ако мъжът няма противопоказания за такива експерименти. Противопоказанията включват:

 • психични разстройства;
 • кожни и венерически заболявания;
 • възпаление и инфекция на тазовата област.

Мнението на лекарите

В по-голямата си част експертите са сигурни, че сред всички, дори луди начини за увеличаване на пениса у дома, има такива, които заслужават внимание. Те включват използването на помпа и набор от упражнения на Кегел.

В медицинската практика за малкия размер на пениса се говори само ако говорим за патологии. В други случаи това са индивидуални параметри, които не винаги отговарят на нормите, наложени от обществото.

Струва си да се тревожите за размера на пениса само ако има вродени патологии, които възпрепятстват нормалния му растеж, както и ако има дефекти след наранявания и заболявания. В други случаи трябва по-скоро да решите психологическия проблем, а не да се стремите към стереотипи, наложени от обществото.

Много продукти както за външна (кремове, мехлеми, лосиони), така и за вътрешна (хранителни добавки) употреба не са се доказали като надеждни, безопасни и ефективни. Повечето от тях са търсени само поради добри рекламни кампании, за които авторите на лекарствата не пестят средства.

Понастоящем е известна само една процедура за придаване на нормална форма и размер на органа - операция, която се извършва с високо прилягане на скротума към ствола на пениса. В този случай той е частично отлепен, поради което част от пениса се оголва.