Отзиви за Erogen X

 • Даниела
  Направих подарък на съпруга си, гел за уголемяване на пениса Erogen X. Той е с нормален размер, но искам секс повече от мъж. Сега в него се е събудил истински хищник! Той беше развълнуван от всяко докосване. Той не използва гела по никакъв начин през целия период преди срещата ни, но пенисът му беше малко по-дълъг, също по-дебел.
  Erogen X
 • Тодор
  Отдавна исках да закупя такъв продукт. Намерих гела Erogen X, също го закупих с доставка. Гелът ми помогна, правих масаж на пениса с негова подкрепа 2 пъти на ден. Гелът се прилага добре, просто изпитвам приятни чувства. Общо за месеца + 4 см.
  Erogen X
 • Иван
  Купих Erogen X на официалния уебсайт, тъй като разбирам, че в елементарен магазин в интернет дистрибуторите също често имат фалшификати. За мен беше важно да разбера, че всъщност използвам оригинално лекарство. Гелът ми помогна да направя пениса си по-дебел и също така го разтегна с 4 сантиметра. Резултатът се запазва.
  Erogen X
 • Иван
  Erogen X е най-добрият гел, който някога съм използвал. Отдавна се стремя да увелича собствения си пенис, имам само десет см, но доста голям диаметър. Жените по никакъв начин не се оплакваха, но аз винаги исках повече. Гелът ми помогна, сега веднага се вижда, че имам голям пенис, също вече не създава проблеми.
  Erogen X
 • Иван
  Гелът Erogen X ми помогна да намеря решение на много деликатен въпрос. Моята млада приятелка ми каза, че всичко я задоволява с обема ми, но като представител на силния пол исках повече от четиринадесет см. Erogen X реши този проблем за един месец и половина с помощта на пенис, увеличен с 4 сантиметри.
  Erogen X
Потребителска оценка Erogen X
4.3
12