Опит от употреба Erogen X

Опит с гел Erogen X

Намирането на положителен отзив или отзиви в интернет за Erogen X е толкова лесно, колкото обстрелването на круши. Ето основните предимства на гела въз основа на мненията и отзивите на реални клиенти:

  • Лесно нанасяне и бързо абсорбиране в кожата.
  • Повишава либидото, издръжливостта и желанието за секс.
  • Има добър ефект върху енергията и насърчава чувството за взаимно удовлетворение.
  • Предлага се на добра цена на официалния уебсайт на производителя.

Опит от използването на гел Erogen X от Vitaliy (град Хелзинки)

Опитът от използването на гела Erogen X от Vitaly

Винаги съм имал проблеми с момичета, защото когато се приближиха до леглото, започнах да се чувствам смутен и зачервен и страх да чуя отговора, който е, че пенисът ми е много по-малък от обикновено. За да поправя това, успях да разширя члена си с гел Erogen X.

Гелът съдържа комплекс от компоненти, които стимулират растежа и еластичността на пениса и това, разбира се, няма да го направи 2 пъти по-голям, но можете да разчитате на покачване с няколко сантиметра и в този случай дори няколко сантиметра решават много.

По-конкретно, доволен съм, че за няколко месеца пенисът ми е нараснал от скромните 14 сантиметра на доста прилични 18, това ми помогна сериозно в сексуалния живот, най-накрая имам собствена постоянна приятелка. Нямаше голям въпрос как да използвам гела, всичко беше доста лесно и разбираемо.

Нанесох гела и с нетърпение очаквах да я усетя поне малко в дълбочина. Ако не обмисляте хирургична процедура, тогава Erogen X е най-доброто решение, ако не сте доволни от размера на пениса си и искате той да бъде мощен и да увеличи вашата ерекция. Определено съветвам всички.Опит от използването на гел Erogen X от Владислав (град Стокхолм)

Опит от използването на гел Erogen X от Владислав

Да, както казвате, не е важен размерът, а способността да се използва и не всички от тях са момичета, които се нуждаят от мъж с огромен петел. Но с искрен разговор мнозина ще твърдят, че пенисът трябва да е с дължина поне 15-16 см, в противен случай те просто няма да могат да видят и усетят мъжа в леглото.

В същото време бях само 12 см, което предизвика страх. Дори по пътя, по време на терапията, все още не успях напълно да скъса с този комплекс и да се чувствам пълноценен.

Когато стана известно за съществуването на гел Erogen X, че е възможно да увеличите пениса си без операция, бях много щастлив и реших да разбера повече. Веднага щом намерих официалния уебсайт, разбрах, че стимулирайки растежа на протеини в тялото на пениса с гел, можете да постигнете страхотни резултати и да увеличите пениса си до 7 см дължина. И поръчах гел и започнах да го използвам, реших да взема два наведнъж.

Резултатът не се вижда веднага, но след няколко седмици ежедневно нанасяне на гела, пенисът ми стана малко по-дебел и по-дълъг. След месец промяната в размера стана забележима не само за мен, но и за жена ми, пенисът ми стана с 5 см по-голям. В момента се чувствам много по-уверен като мъж, а жена ми след секс ме гледа по съвсем различен начин от преди!