Инструкции за употреба Erogen X

Инструкции за употреба на гел Erogen X

Този продукт се предлага под формата на гел. За да получите желания резултат, трябва само да масажирате гела директно върху кожата на пениса.

Как да използваме гела, за да стимулираме растежните клетки в пениса и да извлечем максимална полза? Как да постигнем най-добрия ефект за постигане и увеличаване на пениса с 5 см дължина и 2 см в диаметър?

Ще трябва да нанесете гела стриктно в съответствие с инструкциите на уебсайта, хартиеното ръководство може да се намери и на опаковката на продукта. За ваше улеснение компанията на производителя непрекъснато актуализира инструкциите, добавяйки нова информация.

Нанасяйте гела върху пениса на тънък слой два пъти дневно, втривайте с приятни масажиращи движения, докато се абсорбира напълно. Използвайте гела в продължение на 3 месеца за растежа на подвижната структура на пениса както по дължина, така и по обиколка. Можете да използвате гела непосредствено преди полов акт, за да подобрите ерекцията си и да изпитате по-ярки усещания от този процес.

Инструкция
Как да използвам Общо
  1. Нанасяйте гела два пъти дневно на тънък слой, докато се абсорбира напълно.
  2. Гелът трябва да се използва в рамките на един месец.
  3. За по-добра ерекция и резултат можете да нанесете гела преди полов акт.
Пропорционално увеличение на пениса по дължина и покритие. Подобряване на ерекцията по време на полов акт. Дългосрочни резултати след прилагане.

Увеличаването на пениса ще се случи през първата седмица на употреба. Обикновено пенисът расте с 1-1, 5 см на седмица, също до 7 см на месец. Подходящ период от време за използване на гела е 30 дни. Използвайте средствата в курсове 2-3 пъти годишно.

Както можете да видите, няма абсолютно нищо трудно, за да използвате гела Erogen X и да постигнете резултати без много усилия от ваша страна. Много мъже в България вече са решили да закупят и използват гела, който служи като знак за качество на този продукт. Можете да намерите голям брой рецензии в интернет и да се уверите сами.

Показания за употреба на Ероген X

Показания за употребата на гел Erogen X

Erogen X Gel може да се използва от всеки, който е на възраст над 18 години. Кога трябва да помислите за използването на този гел?

  • Слаба и мудна ерекция.
  • Малкият размер на пениса.
  • Бърз полов акт или преждевременна еякулация.
  • Трудности със сексуалното желание.


Противопоказания за използване на Erogen X

Гелът за уголемяване на пениса Erogen X е базиран на оригиналната технология и също така се състои изцяло от естествени съставки. Няма вторични резултати след употреба, няма противопоказания за употребата на лекарството, с едно изключение. Не използвайте гела по никакъв начин, в случай че имате висока чувствителност към отделни компоненти на лекарството. Не използвайте гела върху увредена или възпалена кожа. Уверете се, че децата не използват този продукт. Не излагайте гела на значителни температури, съхранявайте го на сухо, непроницаемо място.

Не забравяйте, че сега има лична оферта при закупуване на гел за уголемяване на пениса Erogen X - уникално ниска цена и 50% отстъпка при поръчка на официалния сайт на производителя.